A szombathelyi focistalányok ugyan még csak egy kis ízelítőt küldtek nekünk a hamarosan elkészülő naptárból, de szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy a megrendelők szétkapkodják majd a készterméket. „A naptárnak három célja van” – mondta el a Playernek Markó Edina, a csapat menedzsere.Egyrészt fel szeretnénk hívni a figyelmet a női labdarúgásra, és megnyerni a szimpátiát a sportágnak, másrészt pedig névadó szponzoruk, a Trend Optika napszemüvegeit reklámozzuk a képeken. Harmadsorban némi pluszbevételt is remélünk a naptárak eladásából befolyt pénztől: nem titok, a női csapatok nehéz helyzetben vannak, nagy szükségünk van a támogatásra.

Butaság volna azonban azt gondolni, hogy a viktóriás csajok csakis ezzel tudják magukra felhívni a figyelmet. A csapat jelenleg első helyen áll a bajnokságban, játékosai között pedig négyet is saját kategóriájuk legjobbjának választottak a szurkolók a nemrég átadott Kötény-díj szavazásán.

Ideje tehát leszámolnunk azokkal az előítéletekkel, hogy a nőknek a konyhában a helyük – igenis megállják azt a zöld gyepen is, és mellette igazán nőiesek is tudnak maradni. Aki nem hiszi, pörgesse végig a galériát – utána valószínűleg kicsit máshogy látja majd a dolgokat (rózsaszínben).

Aki szeretné megrendelni a naptárat, többféle módon is megteheti. Megvásárolhatja majd személyesen a Trend Optika üzleteiben, illetve a Legea szombathelyi boltjában. Postai úton: 9700 Szombathely, Felsőbüki Nagy Pál u. 28., illetve a Kötényblog email-címén: [email protected]

A fotókat Lovagi Milán készítette.

Hajrá, csajok - mi szurkolunk nektek!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A City középpályása odaszúrt a Real Madridnak: Csak egy csapatot láttam a pályán

További cikkeink a témában