Igen, jól olvastad. Kis szerencsével kilövetheted magad a világűrbe!

Hétvégén kiugranál a Normafára? Esetleg egy jó biciklitúra? Családi kiruccanás Bécsbe? Vagy egy jó űrutazás? A Metropol új játékával most valóra válhat minden férfi gyerekkori álma: nem, nem Monica Bellucci kopogtat majd be hozzád a rendelt pizzáddal meztelenül, ellenben könnyedén kijuthatsz az űrbe. Méghozzá úgy, hogy a www.metroinspace.com/hu oldalra feltöltesz egy maximum 2000 karakter hosszúságú írást, melyben meggyőzöd a zsűrit, hogy miért is pont téged kell részesíteniük a Földön túli élményben. Ezek után masszív szavazótábort kell szerezned, és a megvesztegetés ezúttal nem játszik. Vagy legalábbis nem szép dolog. Minden egyes Metro-ország egy nyertest küld ki a nemzetközi döntőbe. Ha te vagy a szerencsés magyar kiválasztott, máris repülhetsz egyet Besenyei Péterrel. Váltás alsónadrágot vigyél magaddal.

Akad azért egy-két fontos tudnivaló: először is ki kell töltened az oldalon egy alkalmassági tesztet (ha jót akarsz, ne az Apollo 18-at jelöld meg a kedvenc filmedként), valamint legalább középfokon kell beszélned angolul, ugyanis a második körben 10 napig angol nyelven kell blogolnod a nemzetközi zsűri meggyőzése érdekében. A „jeszoké” pedig nem lesz elegendő az űrbe jutáshoz.

A nyereményt egyébként az SXC, a Space Expedition Curacao űrutazásra specializálódott cég biztosítja, az utazás pedig az egyéves hollandiai felkészülési időszakot követően 2014-ben valósulhat meg. Egy-két híresség már meg is vette a beszállókártyáját, köztük van például Armin van Buuren is, aki biztos valami elszállós trance slágert akar fejben összepakolni, miközben a kék bolygót bámulja. A Victoria’s Secret modell, Doutzen Kroes pedig idomait akarja megmutatni az arra járó UFO-knak.

A verseny már elindult, szedd össze magad, ha az űrbe vágysz, hiszen április 2-án finisbe ér a Metropol akciójának első köre. Öveket becsatolni, jó repülést kívánunk!

További részletek:

www.facebook.com/metropol.hu

www.metroinspace.com/hu

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A Metallica frontemberének középső ujját egy olyan tetkó díszíti, amit Lemmy Kilmister hamvaival kevert tintával varrtak

További cikkeink a témában