350 km/órával lehet tépni ezzel a nyitott Lamborghinivel

A Lamborghini nagyobbik sportkocsijának átfésült változata az Aventador S, ami most nyitható tetővel is megjelent. Ha mindig az volt a vágyad, hogy háromszáz feletti tempónál tépje a hajad a szél, akkor itt a tökéletes választás.

Nem kellett sokat várni arra, hogy roadster változatban is megjelenjen az Aventador S. A Lamborghini tizenkét hengeres sportkocsija nyitható tetővel is észbontóan jól néz ki, különösen ebben a kék színben, fekete kivehető tetőelemekkel. A megújult változatot az átdolgozott lökhárítóról lehet felismerni, ami egyben több leszorító erőt is termel, a hátsó részéből állítható szárny hajtható ki. A hármas kipufogóvég mellett is nehéz elmenni szavak nélkül.

Többek között azért is szeretjük a szívómotorokat, mert üveghangig forgatva hozzák ki magukból a legtöbbet, és tudják ezt a Lamborghininél is, ezért immár 8500-ig hajszolható a fordulatszámmérő mutatója. A kipufogórendszert is átalakították, ami vélhetően jobban is szól, ha pedig meguntad a tizenkét henger hangját, akkor az Apple CarPlay segítségével a mobilod zenéi közül válogathatsz az érintőképernyőn.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon