Rendes motort építettek a gyerek Barbie-autójába, és az eredmény fantasztikus lett

Ami óvodás korban a legjobb szórakozásnak tűnik, felnőttként is az lehet, ha egy kicsit feltuningolják. Ezek a srácok fogtak egy Barbie-rózsaszín Mustangot, és egy krosszmotor motorjával igazi élménygépet faragtak belőle, még ha kissé veszélyeset is.

Szerényen csak a világ leggyorsabb játékautójának nevezik a készítőik ezt a rózsaszín Mustangot, miután egy krosszmotor motorjával tuningolták fel. Persze a játszótéri sétatempóra tervezett játékautó nem bírta volna a gyűrődést, ezért valójában egy gokart vázára építették fel a műanyag karosszériát, az eredmény pedig óriási mókának tűnik.

A hátsókerekes mini-Mustang ugyanis hat másodperc alatt gyorsul százra,

16 másodperc alatt tudja le a negyed mérföldet, és 110 km/óra feletti a végsebessége, ami a szerény kormányozhatóság és fékek mellett elég veszélyes szórakozásnak tűnik.

Így néz ki, és így megy a gyerekeknek szánt eredeti:

V8-as hanggal és kipörgésgátlóval itt a Mustang gyerekváltozata

Igazán jól néz ki a legújabb Mustang elektromos hajtású gyerekváltozata, ami V8-as hangot és még menetstabilizáló rendszert is kapott. Nagyszerű időzítéssel éppen karácsony előtt mutatta be új gyerekautóját a Fisher-Price és a Ford. A gyerekméretű Mustang azért is néz ki ilyen jól, mert a játékgyártónak nem csak ránézésre kellett hasonlót terveznie, mint az ikonikus sportkocsi, hanem a Fordtól design-részlegétől kapott adatokkal dolgozhattak.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon