Ajándék szalagkorláttal eladó ez a Bentley

Nem tudni, mi történhetett ezzel a Bentley-vel, de az biztos, hogy a tulajdonosa már lemondott róla, hiszen egy aukciós oldalon hirdette meg. Csak annyit tudni, hogy szalagkorlátnak ütközött, hiszen a korlát még mindig benne van.

Teljesen felnyársalta a szalagkorlát ezt a Bentley-t, és egyelőre nem is nagyon törekedtek rá, hogy kiszedjék belőle. A 6,75 literes, 512 lóerős V8-assal szerelt Mulsanne a brit luxusmárka kínálatának legelegánsabb tagja volt, és az aukciós oldal szerint a 2011-es évjáratú limuzin még mindig 130 ezer dollárt ér, ehhez képest alig több, mint ötezernél tart a licit.

Rejtély, hogyan tudott ütközni úgy, hogy még a légzsákjai sem nyíltak, és a kulcsokat sem adják hozzá, mindenesetre a bal oldala még egészen menthetőnek tűnik.

Kíváncsi vagy, milyen volt II. Erzsébet saját Mulsanne-ja? Kattints:

Közismert nyugdíjas hölgytulajtól Bentley eladó

Ennek megfelelő állapotú a kifejezetten Őfelségének készített Mulsanne: 5826 mérföld van benne, gyakorlatilag új állapotú, és bár lehet, hogy a kereskedő trükkje, de akkor is zseniális húzás a navigációba lakcímként beállított windsori kastély címe. Szűk 80 millió forint - ha sokallod, kár volt elszalasztanod a II. Erzsébet-Jaguart hatmillióért.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon