Háromnapos motoros fesztivál a Hungexpón

Ugyan még nem érezzük, de közeledik a tavasz, ennek egyik jele a Budapest Motor Fesztivál, a jó idő és a motoros szezon hírnöke. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban megrendezendő kiállítás 2017. február 24. és 26. között várja az érdeklődőket.

A kiállítást korábban a Tuning Show-val közösen rendezték Autó, Motor és Tuning Show, vagy AMTS néven. A két rendezvény néhány év alatt olyan sikeres lett, hogy teljesen megtöltötte a Hungexpo területét, így a szervezők a további növekedés érdekében úgy döntöttek, hogy két külön időpontban tartják az eseményt. A Budapest Motor Fesztivál került februárra, míg az immár Automobil és Tuning Show néven futó kiállítás márciusban várja a látogatókat. Tehát figyelem, a kiállítás összes motoros kiállítóját, programját és látványosságát a Budapest Motor Fesztiválon láthatod február 24-26. között.

Programokból és látványosságból pedig nem lesz hiány, a korai időpont miatt a szervezők idén fedett helyen tartják meg a bemutatókat, melyek teljesen megtöltik a Hungexpo D pavilonját. A látogatókat több teljesen új motoros program várja a kiállításon, az egyik újdonság a supermoto-bemutató lesz, melyen a versenyzők versenypályára való gumikkal szerelt krosszmotorokkal száguldanak végig az épített pályán, de az oldtimer MZ-, a motokrossz- és a robogóversenyek is látványosnak ígérkeznek. Mindemellett a tavalyi nagy sikernek örvendő streetfighter-bemutatót is megrendezik, bemutatkoznak a rendőr- és mentőmotorosok is, így a kiállítás három napja alatt, ha valaki bemegy a D pavilonba, biztos lehet benne, hogy valamilyen látványosságot talál bent.

Szabadterületen várja a kalandot kedvelőket a quadtesztelés, ahol a látogatók minden korábbinál nagyobb területen és több pályán próbálhatják ki magukat a négykerekűek nyergében. A különböző pályák különböző nehézségűek, így a gyerekek is találhatnak maguknak nekik való kihívást. A szervezők más programokkal is készülnek a fiatalabb korosztály érkezésére, hiszen idén is lesz gyermekmotorozás a D pavilonban.

A Budapest Motor Fesztivál a programokon kívül is számos látványosságot kínál, több száz kiállított kétkerekű várja az érdeklődőket, és mivel a kiállítás idén új helyre költözik, mégpedig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont legnagyobb, A pavilonjába, így a látogatók sokkal nagyobb területen tekinthetik meg ezeket. Köztük bemutatkoznak a vezető motormárkák új modelljei, melyekből idén még több lesz, mint tavaly, hiszen a kiállításon 2014-ben tizenkét márka képviselteti magát.

Jelen lesz az Aprilia, az Askoll, a Harley-Davidson, a Honda, a Husqvarna, a Kawasaki, az MV Augusta, a Piaggio, a Suzuki, a Triumph, a Vespa, és a Yamaha is. Mivel a kiállítás a motorosszezon indító eseménye, a motorok mellett idén is megtalálható a motorozáshoz kapcsolódó összes felszerelés, ruházat és kiegészítő, a biztonsági felszerelésektől kezdve a kommunikátorokon és csomagtartókon át egészen a motorgumikig, melyek sok esetben kedvezményesen vásárolhatók meg a kiállítás ideje alatt.

A Budapest Motor Fesztiválon idén is várja a látogatókat az Épített Motorok és Autók Találkozója, vagyis az EMAT, melyet már több mint 20 éve rendeznek meg. A hazai motor- és autóépítők mutatják be az elmúlt évben elkészült alkotásaikat, melyek közül számos, a világbajnokságon is díjazott műalkotás került már ki. A kiállítás másik nagy tematikája a Veterán Motor Kiállítás, melyen tavaly több mint százötven oldtimer járművet mutattak be. Idén is jelen lesz a hazai motorgyártás krémje, az 1950-es évek olasz, angol, német és orosz kínálata, és megtekinthetők lesznek az 1920-as Amerika kétkerekűi is.

A kiállításra érdemes előre megváltani a belépőt a www.motorshow.hu oldalon, mellyel elkerülhető a pénztáraknál történő sorban állás, illetve megtekinthető vele a kiállítás új társrendezvénye a Budapest Boat Show is, mely két pavilont tölt meg hajókkal, illetve hajózáshoz kapcsolódó kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon