Háromnapos motoros fesztivál a Hungexpón

Ugyan még nem érezzük, de közeledik a tavasz, ennek egyik jele a Budapest Motor Fesztivál, a jó idő és a motoros szezon hírnöke. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban megrendezendő kiállítás 2017. február 24. és 26. között várja az érdeklődőket.

A kiállítást korábban a Tuning Show-val közösen rendezték Autó, Motor és Tuning Show, vagy AMTS néven. A két rendezvény néhány év alatt olyan sikeres lett, hogy teljesen megtöltötte a Hungexpo területét, így a szervezők a további növekedés érdekében úgy döntöttek, hogy két külön időpontban tartják az eseményt. A Budapest Motor Fesztivál került februárra, míg az immár Automobil és Tuning Show néven futó kiállítás márciusban várja a látogatókat. Tehát figyelem, a kiállítás összes motoros kiállítóját, programját és látványosságát a Budapest Motor Fesztiválon láthatod február 24-26. között.

Programokból és látványosságból pedig nem lesz hiány, a korai időpont miatt a szervezők idén fedett helyen tartják meg a bemutatókat, melyek teljesen megtöltik a Hungexpo D pavilonját. A látogatókat több teljesen új motoros program várja a kiállításon, az egyik újdonság a supermoto-bemutató lesz, melyen a versenyzők versenypályára való gumikkal szerelt krosszmotorokkal száguldanak végig az épített pályán, de az oldtimer MZ-, a motokrossz- és a robogóversenyek is látványosnak ígérkeznek. Mindemellett a tavalyi nagy sikernek örvendő streetfighter-bemutatót is megrendezik, bemutatkoznak a rendőr- és mentőmotorosok is, így a kiállítás három napja alatt, ha valaki bemegy a D pavilonba, biztos lehet benne, hogy valamilyen látványosságot talál bent.

Szabadterületen várja a kalandot kedvelőket a quadtesztelés, ahol a látogatók minden korábbinál nagyobb területen és több pályán próbálhatják ki magukat a négykerekűek nyergében. A különböző pályák különböző nehézségűek, így a gyerekek is találhatnak maguknak nekik való kihívást. A szervezők más programokkal is készülnek a fiatalabb korosztály érkezésére, hiszen idén is lesz gyermekmotorozás a D pavilonban.

A Budapest Motor Fesztivál a programokon kívül is számos látványosságot kínál, több száz kiállított kétkerekű várja az érdeklődőket, és mivel a kiállítás idén új helyre költözik, mégpedig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont legnagyobb, A pavilonjába, így a látogatók sokkal nagyobb területen tekinthetik meg ezeket. Köztük bemutatkoznak a vezető motormárkák új modelljei, melyekből idén még több lesz, mint tavaly, hiszen a kiállításon 2014-ben tizenkét márka képviselteti magát.

Jelen lesz az Aprilia, az Askoll, a Harley-Davidson, a Honda, a Husqvarna, a Kawasaki, az MV Augusta, a Piaggio, a Suzuki, a Triumph, a Vespa, és a Yamaha is. Mivel a kiállítás a motorosszezon indító eseménye, a motorok mellett idén is megtalálható a motorozáshoz kapcsolódó összes felszerelés, ruházat és kiegészítő, a biztonsági felszerelésektől kezdve a kommunikátorokon és csomagtartókon át egészen a motorgumikig, melyek sok esetben kedvezményesen vásárolhatók meg a kiállítás ideje alatt.

A Budapest Motor Fesztiválon idén is várja a látogatókat az Épített Motorok és Autók Találkozója, vagyis az EMAT, melyet már több mint 20 éve rendeznek meg. A hazai motor- és autóépítők mutatják be az elmúlt évben elkészült alkotásaikat, melyek közül számos, a világbajnokságon is díjazott műalkotás került már ki. A kiállítás másik nagy tematikája a Veterán Motor Kiállítás, melyen tavaly több mint százötven oldtimer járművet mutattak be. Idén is jelen lesz a hazai motorgyártás krémje, az 1950-es évek olasz, angol, német és orosz kínálata, és megtekinthetők lesznek az 1920-as Amerika kétkerekűi is.

A kiállításra érdemes előre megváltani a belépőt a www.motorshow.hu oldalon, mellyel elkerülhető a pénztáraknál történő sorban állás, illetve megtekinthető vele a kiállítás új társrendezvénye a Budapest Boat Show is, mely két pavilont tölt meg hajókkal, illetve hajózáshoz kapcsolódó kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon