Feléledt a Renault, visszatérhet a Red Bull az élre

Jó híreket kapott a Red Bull a franciáktól.

A Red Bull úgy döntött, hogy mivel nem találtak más motorgyártót, mint a Renault, mégsem lépnek ki a sportágból, hanem a franciák erőforrásait fogják használni, Tag-Heuer címkéve ellátva. Időközben azonban a Renault átvette a Lotust, így újra gyári csapatként fog indulni. Ez egy hatalmas segítség a Red Bullnak, hiszen így a Reanult-nak már sokszorosan is érdeke, hogy normális, versenyképes motorokat adjon ki a kezéből. Úgy tűnik, hogy ez így is lesz, hiszen a Red Bull csapatmenedzsere, Jonathan Wheatley szerint le vannak nyűgözve a Renault eddigi fejlődésétől.

„Kaptunk pár nagyon jó hírt Franciaországból. Nem különösebben extra dolgok, de nagyon sokat javultak vele, és mindenki nagyon pozitív. Úgy gondolom, hogy ezzel sokkal közelebb kerülhetünk az élen versenyzőkhöz.”

„Nagyon nagy kihívás volt mindent összerakni, és sokan kételkedtek bennünk, hogy ki fogunk futni az időből, de minden rendben van, bőven időben vagyunk. A fiúk a gyárban nagyon jó munkát végeztek, még karácsonykor is. Minden tökéletes most, tudjuk, hogy mit kell elérnünk, és azt is tudjuk, hogy hogyan fogjuk elérni.”

„Nagyon szerencsések vagyunk, hogy végül a Renault-nál kötöttünk ki, mert őket már nagyon jól ismerjük, és nem kellett túl sok mindent megváltoztatni az autón.”

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon