Lehet, hogy a Porsche máris megdöntötte a Lamborghini rekordját

Szokatlan módon bukott le a Porsche azzal, hogy megdönthette a Nürburgring körrekordját, amit a Huracán Performante állított be nemrég. A pályán száguldó 911 GT2 RS-ről készült képek adataiból derült ki a dolog.

Már tudjuk, hogy az új GT2 RS a legizmosabb 911-es, amit a Porsche valaha épített, hiszen 700 lóerős bokszermotorjával 2,7 másodperc alatt gyorsul százra, a végsebessége pedig a 321 km/órát is meghaladja. Ha eddig a GT3 RS volt a versenypályák királya, akkor ezt a címet most átveszi tőle, már csak egy kérdés maradt hátra:

Még nem tudni az eredményét, de az biztos, hogy a Porsche már rajta van a körrekord megdöntésén, és ha valaki, akkor a németek komolyan veszik a dolgot. A Bridge to Gantry szerint a 911 GT2 RS már rója a köröket a Nordschleifén, és könnyen lehet, hogy idő előtt kiderült, nincs nála gyorsabb sportkocsi.

Dale Lomas ugyanis kint állt a pálya szélén, és fényképezte a sárga 911-est, majd amikor visszanézte a képeket, akkor jött rá, hogy már most szemtanúja lehetett a rekorddöntésnek. A fényképezőgép által rögzített adatok szerint ugyanis nem telt el hét perc sem aközött, hogy újra elszáguldott előtte a GT2 RS, és ez még csak a németek első köre volt a sok közül.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon