Még aranysárgában is jól mutat a V12-es BMW

Megszokhattad már, hogy Abu-Dhabiban szeretik az extravagáns autókat, és ez a 7-es sorozatú BMW sem kivétel ez alól. A kínálat legdrágább tagját, a 610 lóerős V12-essel hajtott M760Li-t ragyogó aranysárgában rendelték meg, és még így is jól mutat.

Austin Yellow a neve annak a sárga árnyalatnak, amire ezt az egyedi rendelésű BMW M760Li-t fényezték, és ha azon gondolkodsz, hol láttad már ezt a színt, akkor eláruljuk: az új M4 Coupét is gyakran festik ilyenre. De a hosszított tengelytávú limuzinnak is feltűnően jól áll az extravagáns külső, hiszen ha már a lehető legdrágább kivitelt kérték, legyen a figyelem középpontjában.

Már mi is vezettük a BMW-nek ezt a tizenkét hengeres csodáját, és ha kíváncsi vagy, mit gondoltunk róla, olvasd el a cikkünket:

Kettőt fizet, egyet kap. De milyet! - BMW M760Li-teszt

A BMW, ami nem csak a 7-esek között csúcs, hanem a BMW történelmében is rekorder. Hova érdemes benne ülni? Hogy fér össze a luxusból fakadó elegancia a durva sportautós paraméterekkel? Igazi oknyomozóként kerestük a választ, de ha már így alakult, élveztük is kicsit. Minden munkakörben vannak rosszabb pillanatok.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon