Mindjárt így kellett volna kezdeni a Levantét

Persze nem igazi terepjáró, nem is akart az lenni, úgyhogy nyugodtan lehet ültetni és szélesíteni a Levantét, mégiscsak egy sportkocsigyártó termékéről van szó. A Novitec vette újra kezelésbe a crossover Maseratit.

Mióta megláttuk, azóta mozgatja a fantáziánkat a Maserati sportos terepjárója, ami már szériaváltozatában is elég dögös. De ha a Levante eleve úgy jött volna ki a gyárból, mint a képeken látható példány, akkor még több leesett áll kísérné az útját.

Az olyan tuningcégek, mint a Mansory és a Startech után a Novitec ismét átdolgozta a Levantét, és a csillogás helyett inkább a nyers, sportos karaktert helyezték előtérbe. Ezért brutális szélesítést kapott a Maserati, elöl tíz, hátul tizenkét centivel lett szélesebb a gyárinál.

Szinte ráül a kerekeire a Levante, ami nem csoda, hiszen 22 colos könnyűfém felniket szereltek fel, és 25 milliméterrel meg is ültették az autót. A hatást plusz légterelők, és a motorházfedél közepére tett elem nyomatékosítja, ami szénszálas anyagból készült.

Mind a két motorhoz kínál izmosító szettet a Novitec. A 3 literes biturbó V6-os benzines így 487 lóerős lett, 660 Nm nyomatékkal, és 4,8 másodperces gyorsulási idővel. De a dízel sem marad el mögötte, 318 lóerőre és 680 Nm leadására képes, és 6,2 másodperc alatt sprintel százra.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon