Most kiderül, hogy a 911 GT2 RS és a Huracán Performante közül melyik a gyorsabb

A Nürburgringen már mindkét típus rekordot döntött, de a Zöld Pokolban a 911 GT2 RS végül gyorsabb volt, mint a Huracán. Most itt az ideje, hogy a rövidebb és technikásabb Hockenheimringen is megmutassák, mire képesek egymás ellen.

Biztosan megvan már a kedvenced a Huracán Performante és a 911 GT2 RS közül, és azt is tudod, hogy a Lamborghini ugyan sokak által vitatott rekordot döntött a Nürburgringen, de a Porsche később csaknem öt másodperccel megdöntötte azt.

Már láthatod a Nürburgring rekordját megdöntő Lamborghinit

Már azelőtt elárulta a Lamborghini, hogy rekordot döntött a Nürburgringen a Huracán Performante változata, minthogy megmutatta volna, hogyan is néz ki a kisebbik sportkocsijának kihegyezett változata. Most leleplezték, és nem győzünk álmélkodni.

Behúzta a Nürburgring rekordját a 700 lóerős Porsche 911 GT2 RS

Új királya van a Nürburgringnek, a legfrissebb 911 GT2 RS megdöntötte a közúti használatra is alkalmas sportkocsik rekordját, méghozzá alaposan túlteljesítette a gyáriak elvárásait. ezt az időt érdemes megjegyezned, ha tudni akarod, hogy milyen kört ment a leggyorsabb széria sportautó a Nürburgringen.

Most a Sport Auto vitte ki a két nagyágyút a Hockenheimringre, ahol Christian Gebhardt futott velük néhány igazán gyors kört. A 640 lóerős 5,2 literes V10-essel hajtott összkerékhajtású Huracán és a 700 lóerős 3,8 literes turbós hathengeressel szerelt hátsókerekes 911 is pályarekordot döntött itt, de a kettejük közül csak az egyik győzhetett.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon