Nem találnád ki, melyik Mercedes kapja ezt a belsőt

Hamarosan érkezik a Mercedes-Benz következő nagy dobása, az A-osztály újabb generációja, ami a sportosság és luxus új szintjére emeli a kompakt típust. Ennek megfelelően alakult át a belső tere, amit már most megmutattak a németek.

Ideje elfelejteni mindazt, amit az A-osztályról gondoltál. A legkisebb Mercedes-Benz karrierje nem indult valami fényesen, és egyterű-szerű formájával később sem nyert meg magának mindenkit, de ennek mostantól vége. Már a jelenlegi A-osztály is jóval fiatalosabb és sportosabb kompakt autó, az új pedig elhozza ebbe a méretbe is azt a luxust, amit a Mercedestől elvársz.

Szóval E-osztály vagy S-osztály van a képen?

Nem is nagyon hiszed el, hogy ez a belső a legkisebb Mercedeshez tartozik, hiszen minden eleme ismerős lehet a márka nagyobb típusaiból. Ott van például a műszeregységet helyettesítő széles kijelző, ami két darab nagyfelbontású 10,25 colos képernyőből áll, ilyet biztosan nem látsz más hasonló autóban. A kormánykerék egyenesen az új S-osztályból érkezett!

Kompakt méretben is a nagy Mercedesek luxusát kapod.

Részleteiben nézve is érdekes a legkisebb Mercedes. Az elektromosan állítható ülések gombjait az ajtókra tették, mint a nagyobb modellekben, a turbinaformájú kerek légbeömlők pedig az E-osztály Coupé és Cabriolet polcáról származnak. A váltókar hagyományosan a kormányoszlopra került, amit az ülések közt látsz, az a csuklótámasz a vadonatúj touchpad mögött.

Nem is lesz olyan kicsi, mint gondolnád.

Nagyobb is lesz az A-osztály, hogy már a helykínálatára sem panaszkodhatsz. Az utastér mérete minden irányban nőni fog néhány centimétert, az ülések pedig nemcsak kényelmesek, hanem akár szellőztethetők és masszázsfunkciósak is lesznek. Bővebb lesz a csomagtér is, 29 literrel 370 literesre növekszik a mérete, és nagyobb nyíláson lehet pakolni is.

Az új A-osztály külsejét is megvillantotta már a Mercedes, és ezek után sokkal jobban várjuk az érkezését:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon