Nincs rommá törve, mégis gyanúsan olcsó ez a vadonatúj BMW M550i

Nem olyan régen vezettük az új 5-ös BMW legizmosabb változatát, amit az M5-ön innen csak kaphatsz, és egyszerűen odavoltunk az M550i xDrive-ért. Most éppen ezért rossz látni, hogy ez a példánya máris szomorú sorsra jutott, párszázezer forintért kelleti magát.

Koszosnak tűnik, de nem ez az egyetlen baja ennek az 5-ös BMW-nek. Egy alapos mosás sem segítene rajta, hiszen a Harvey hurrikánnal érkező árvíz teljesen belepte, ezért bár nincs rommá törve, mégis olcsón hozzá lehet jutni Houstonban, ahol meghirdették.

Nem egy egyszerű 530d-ről van szó, bár már az is mindenre elég, hanem az új 5-ös sorozat eddigi legizmosabb változatáról az M5-ön innen, ami kiérdemli az M betűt. A 462 lóerős biturbó V8-assal szerelt sportlimuzin igazi álom, de ebben az állapotában inkább rémálom.

Jó kérdés, hogy mi várhat még erre az autóra, hiszen az értéke már csak a töredéke az eredetinek. Új korában 4 másodperc alatt gyorsult százra, ennek megfelelően 26 millió forinttól indul az ára, de ezt a vízkáros példányt már alig több mint ezer dollárért, párszázezer forintért el lehet vinni.

Olvasd el, milyen volt, amikor havas hegyek között, szerpentinen vezettük a BMW M550i xDrive-ot:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon