Ez a napszemüveg olyan, mint a Nissan Micra műszerfala

Nincs rajta légbeömlő, sem műszerek, de mégis.

Miután láttuk, hogy kanapét és dizájnlámpát éppúgy lehet Nissan Micrá-san megalkotni, mint egy ruhakollekciót, a napszemüvegen már meg sem lepődünk. Tomas Kral, a Svájcban dolgozó szlovák dizájner olyan funkcionális és hasznos tárgyat akart kitalálni, ami használható, sőt leginkább a Micrában használható, ugyanakkor az emberek szívesen maguknál tartják, és használják az autón kívül is.

Cél volt még, hogy a

De hol vannak a kerek formák a Micrán? Itt:

Kralnak egyből a napszemüveg jutott eszébe. „Olyan napszemüveget rajzoltam, amely lencséinek kör alakja egy bizonyos kategóriát és eleganciát sugall, az autók és a sportos vezetés világát.” A tervezőnek a légbeömlők terelői, a kormánykerék, a gombok és az utastér egyes elemeit körülölelő kontúrok adták a legtöbb inspirációt, „különösen a sebesség- és fordulatszámmérő és az azt összekötő vonal ihletett meg”.

Míg kívül a Micra merész külső jegyei köszönnek vissza, a napszemüveg belső részén már inkább lekerekített és finomabb élekkel és formákkal találkozunk, hiszen kényelmesnek is kell lennie.

A színválaszték a Micrához elérhető fényezéseken alapul, az élénktől az elegánsig számos árnyalat létezik, ezért a napszemüveg bárhol hordható, strandon éppoly menő, mint kiránduláshoz, sétához – meg persze Micra-vezetéshez is.

Felejtsd el, amit eddig a Micráról gondoltál, ezt már vezetni is jó

Ha eddig azt gondoltad, hogy a Micra kimondottan női autó, akkor itt az ideje, hogy megváltoztasd a véleményed. A Nissan új kisautója csak a nevét tartotta meg az elődjétől, a formája dögösebb, belül igényesebb, és már vezetni sem utolsó, ami ismét felteheti a Micrát térképre a városi kisautók között.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon