Pazar csapatmunkával kapták el a parkolóban az autótolvajokat

A helyi rendőrség iparikamerás felvételén az látható, amint egy vörös szedán leparkol egy kisteherautó mellé, mégpedig autólopási szándékkal. Az egész Csehországban történt, a közel 300 ezer lakosú Ostrava egyik barkácsáruházának a parkolójában.

Csakhogy a fehér járműben még ült valaki, így amint a tolvajok kapcsoltak, hogy nem fog összejönni az akció, megpróbáltak olajra lépni. Azonban a targoncások ekkor minden bizonnyal valami olyasmire gondolhattak, hogy:

Merthogy először az egyik raktáros állta útját a menekülő autónak, majd csatlakoztak a többiek is, akik olyan szervezetten működtek együtt, mintha csak valami akciófilmben szerepeltek volna. A piros kocsi sofőrje így nem tudta kikerülni a nekiállított csapdát, majd végül elkapták őt és társát. Szép volt!

A targoncások remekül megoldották a helyzetet, ez a mama viszont kevésbé:

Ez a 85 éves nő csak parkolni próbált, de kis híján elszabadult a pokol

Nagyot ment az a 85 éves nő, aki megpróbált leparkolni az autójával, de a vége kis híján egy miniapokalipszis lett. Már az elején is lehetett látni, hogy az egésznek nem lesz jó vége, a mama baljósan cibálta az autóját előre-hátra, végül megtörtént a baj.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon