Mostantól havidíjért, mobilalkalmazással bármikor vihetők a Porschék

Más autógyártókhoz hasonlóan a Porsche is bevezette, hogy havidíj ellenében, mobilalkalmazással tetszés szerint vihetsz el autókat, nem kell hozzá megvenni egyiket sem. Persze ott az apró betűs rész is, egyelőre csak egy városban vezették be kísérletképpen.

Passport a neve annak a mobilalkalmazásnak, ami Android és iPhone telefonra is letölthető, és amivel olyan Porschébe ülhetsz be, amibe csak a kedved tartja. Lehet sportkupé, roadster, limuzin és terepjáró is, amit korlátozás nélkül használhatsz, és neked csak a tankolással kell törődnöd. Mielőtt keresnéd az App vagy Play Store kínálatában, van egy rossz hírünk.

Mert a Porsche Passport egyelőre csak Atlanta városában működik, ott vezetik be kísérletképpen, de ha beválik, később máshol is elérhető lesz. Kétféle csomag közül lehet választani, az induló Launch havi 2000 dollárért olyan autókhoz ad hozzáférést, mint a 718 Boxster és Cayman S, vagy a Macan és a Cayenne.

De ha ez nem elég, akkor ott az Accelerate csomag, amivel háromezer dollárért már GTS lehet a Macan, hibrid lehet a Cayenne, és ebben a csomagban van a Panamera 4S és a 911 Carrera S is. Összesen 22-féle modellt lehet elvinni, az adók, a biztosítás, a szerviz és a mosás is benne van az árban.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon