Schumacher menedzsere aggasztó kijelentést tett a bajnok állapotáról

Kehm reméli, hogy „a legenda egy nap visszatér majd hozzánk”.

Michael Schumacher menedzsere reagált a mostanság őket érő vádaskodásokra, miszerint információkat hallgatnak el, azonban nem kaptunk túlságosan vidám híreket. Sabine Kehm ugyanis úgy fogalmazott, hogy azt reméli, hogy „a legenda egy nap visszatér hozzánk”, ami a legpozitívabb értelmezésben sem jelent túl sok jót.

Két hete már Luca di Montezemolo, a Ferrari volt elnöke is jól ránk ijesztett, amikor úgy nyilatkozott, hogy Schumacher állapota cseppet sem nevezhető jónak, és nehéz bizakodónak lenni, de a tegnapi Schumacher kiállítás megnyitásán Kehm száján is kicsúszott egy update, aminek nem örülünk.

„Ő a legsikeresebb pilóta a Forma-1 történelmében és néha az ilyen napokon, mint ez, nagyon jó erre emlékezni. Michael nyilván nem tud most itt lenni, és nagyon hiányzik mindannyiunk számára. Tudjuk, hogy mi történt vele, de sajnos ezt nem tudjuk már megváltoztatni” – nyilatkozta Kehm a Telegraph-nak.

„El kell fogadnunk a dolgokat, és mindennel, amink csak van, támogatnunk kell a felépülését. Türelmesnek kell lennünk, és reméljük, hogy a legenda egy nap majd visszatér hozzánk. A versenyzés volt az élete, és senki más nem lett volna boldogabb, mint ő, ha ma itt tud lenni.”

Schumacher a balesetét követően fél évet töltött kómában, majd egy speciális kezelést követően otthonában lábadozhatott 2014 szeptemberétől, aminek már másfél éve. Ebben a másfél évben rengeteg pletykát hallhattunk az állapotáról, olyanokat is, amik a haláláról számolnak be, de olyanokat is, amik azt állítják, hogy tud már járni. 2014 novemberében azt állították többen is, hogy tehetetlen lett, és tolószékbe került, majd pedig volt pilótatársa, Philippe Streiff azt mondta, hogy nem tud beszélni, és rossz az memóriája.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon