Megmutatták az új Suprát, csak még azt nem tudjuk, hogyan néz ki

A végsőkig húzza az érdeklődésünket az új Supra iránt a Toyota, hiszen a goodwoodi fesztiválon ugyan megmutatta a kész autót, de még álcázva, ezért nem tudjuk, hogyan fest majd a valóságban. A motorjáról azonban kiderült néhány dolog.

Nagy közönség előtt mutatta meg a Toyota az új Supra gyártásra kész változatát, de a sportautót még álca takarta, ezért az alakját ugyan láthatjuk, de még nehéz eldönteni, hogy mennyire tetszik majd a forma. Mindenesetre, amit eddig láttunk, az alapján ígéretes lesz az újdonság, amiről műszaki téren is kiderült néhány dolog.

Lehetett tudni eddig is, hogy a BMW-vel közösen fejleszti a Suprát a Toyota, a japánok kupéja ugyanarra az alapra épül, mint a németek vászontetős roadstere, és a motorok is közösek lesznek. A legizgalmasabb a háromliteres, soros hathengeres lesz, turbóval és legalább 340 lóerővel, természetesen hátsókerék-hajtással.

De lesz egy alapmodell is, szintén a BMW-től származó kétliteres, négyhengeres, turbós benzinmotorral, 265 lóerővel. Széria lesz a nyolcfokozatú automata sebességváltó is, ami azt jelenti, hogy nem lesz kézi váltós a Supra sem. Most aztán már tényleg itt az ideje leleplezni az utóbbi idők legjobban várt Toyotáját.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon