Ilyen iszonyú pusztítást végzett a tűz egy liverpooli parkolóházban

Szilveszterkor csaptak fel a lángok egy autó motorteréből abban a liverpooli parkolóházban, amely hamarosan teljesen kiégett a benne parkoló több mint 1400 autóval együtt. A pusztítás látványa sokkoló, de szerencsére nem sérült meg senki, még néhány kutyát is sikerült kimenteni.

Lovas parádéra érkezett a több ezres tömeg a liverpooli Echo Arenába szilveszter napján, az autóikat pedig a közeli hétszintes parkolóházban hagyták. Itt csaptak fel a lángok egy autó motorteréből, ami aztán viharos gyorsasággal terjedt át a többi kocsira.

A tűzoltók csak újév reggelére tudták megfékezni a tüzet, amiben mintegy 1400 autó teljesen kiégett, és a parkolóház is súlyosan megrongálódott. Szerencsére nem sérült meg senki, a merseyside-i tűzoltóknak még néhány kutyát is sikerült kimenteniük, akiket a parkoló autókban hagytak a gazdáik.

(Fotók: Merseyside Fire and Rescue Service)

Szívszorító látványt nyújt ez a Nissan GT-R-ekre szakosodott műhely is:

Nincs szomorúbb a leégett műhelyben megsemmisült GT-R-ek látványánál

Ha odavagy a japán sportkocsikért, különösen a Nissan GT-R-ért, akkor szívszorító látni, hogy több példány is megsemmisült egy tűzben, ami egy angliai műhelyben ütött ki a minap. Nagyteljesítményű, főleg japán gyártmányú sportkocsik javítására és tuningjára specializálódott az a műhely, ami teljes egészében odaveszett egy tűzben, a benne álló autókkal együtt.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon