Üvegkalitkában hozzák házhoz az új luxusautódat

Komolyan gondolja prémiummárkáját a Hyundai, hiszen a Genesis nemcsak jobb autókat kínálna, mint a Lexus és az Infiniti, de a szolgáltatások terén is felülmúlná azokat. Például egy látványos kalitkában viszik házhoz az autót.

Később indult, de legalább olyan nagy sikereket szeretne elérni a Genesis, mint amilyet a Lexus és az Infiniti könyvelhet el. A Hyundai luxusmárkája pedig elég nagy lépésekkel halad előre, nemcsak a kínálatát bővíti erős limuzinokkal, hanem a szolgáltatásokra is ráerősített. Nem gond, hogy nincs annyi kereskedésük, mert konfigurálni már úgyis az otthoni fotelből szoktunk, és kérésre a tesztautót is házhoz viszik.

Kanadában pedig egy lépéssel ennél is tovább mennek. Ha megköttetett az üzlet, akkor az új luxusautót is házhoz szállítják, de nem akárhogyan: egy látványos, belülről megvilágított, nem üveg, de átlátszó műanyag falú kalitkában. Mintha csak egy új játékautót bontanál ki. Az autóval érkező kereskedő pedig minden funkciót bemutat, mi több, egy hét múlva újra felkeresi a tulajdonost, hogy az időközben felmerülő kérdésekre is válaszoljon.

Dél-Koreán kívül Genesis egyelőre csak az Egyesült Államokban, Kanadában, a Közel-Keleten és Oroszországban kapható, de hamarosan megkezdik az európai terjeszkedést is, és ha így jönnek hozzánk is, akkor náluk szeretnénk új luxusautót venni. Egyelőre két modellt kínálnak, ez a G80 és a G90, amit 3,8 literes, 315 lóerős és 3,3 literes, 370 lóerős V6-osokkal, vagy 5 literes, 413 lóerős V8-assal adnak.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon