Brutál fizetéssel csábítja Verstappent a Ferrari és a Mercedes

Max Verstappen magabiztosan húzta be a drámákkal tarkított Malajziai Nagydíjat, nyilván elkerülhetetlen volt, hogy ismét felkapott téma legyen a jövője.

A csodatininek kikiáltott Verstappen sepangi győzelme sem tette biztosabbá, hogy meghosszabbítja a 2018 végén lejáró szerződését.

A holland elégedetlen a szezonjával, amiért a Red Bullt hibáztatja, és van is benne igazság, de az is tény, hogy ebben idényben ő maga sem azt a teljesítményt hozza, amit az előző szezon után várni lehetett tőle.

Ez olyan összeg, amit jelenleg Lewis Hamilton és Sebastian Vettel kap meg, de még ez is elmarad Fernando Alonso gázsijától.

És mivel mindkét csapat csak egy évvel, azaz 2018-ig toldotta meg második számú pilótája, azaz Valtteri Bottas és Kimi Räikkönen szerződését, így akár el is képzelhető, hogy valamelyik nagycsapatnál köt majd ki Verstappen.

Vettel – aki 2020-ig még biztosan marad a Ferrarinál – azért nem aggódik annyira:

„Azt gondolom, a Forma–1-ben mindig készen kell állnod arra, hogy bárkivel szembeszállj a mezőnyből. Max még nagyon fiatal, több éve van hátra, mint nekünk, de soha nem lehet tudni. (...) Pillanatnyilag nyugodt vagyok, jól érzem magam a csapatnál, mert az idei évre és a jövő évre is világos a helyzet.”

(Forrás / fotó: motorsport.com / AFP)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon