Tényleg lesz újra Mitsubishi Eclipse, de nem egészen úgy, ahogyan gondolnád

Feléleszti a legendás Eclipse nevet a Mitsubishi, de már nem formás sportkupét kínál ezen a néven. A ma legkeresettebbnek számító kompakt városi crossover kategória legújabb képviselője lesz az Eclipse Cross.

Eddig csak találgatások tárgya volt, de most már biztos, hogy visszatér a Mitsubishi Eclipse. Igaz, nem egészen úgy, ahogyan várnád. Ezen a néven 1989 és 2012 között gyártott sportkupét a Mitsubishi, amelyekből összesen több mint 1,4 millió példány kelt el. Erre biztosan emlékszel:

De az új Eclipse más lesz, amit már a nevéből is sejthetsz. A Mitsubishi bejelentette, hogy a genfi autószalonra tartogatott újdonságuk neve Eclipse Cross lesz. Ez az a kompakt városi crossover, amely az ASX és az Outlander mellé érkezik a kínálatba, de azoknál sportosabb formával.

Az újdonságról még mindig csak ennyit tudni, a névhez mellékelt képeken ugyanis csak az Eclipse Cross körvonalai látszanak. Még azt árulták el a japánok, hogy egy újfajta piros fényezést is kikevertek hozzá. Genfben megnézzük, hogy jobban kéne-e, mint a Qashqai.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon