Csalóké lett a régi tévészékház egy darabja

2016 nyarán új élet költözött a híres Szabadság téri épületbe, ott jártunk, és mutatjuk, mi van most ott, ahol tíz éve ostromoltak.

Impostor: csaló, szélhámos, gazember

Impostor néven új szórakozóhely nyílott a város egyik csendes, de frekventált pontján, a régi tévészékház épületének Szabadság tér felé kacsintó oldalán. Kistesónk, az Urbanplayer csapata meg is látogatta a helyet, és beszélgetett a tulajdonosokkal, akik tulajdonképpen a már működő izgalmas ázsiai étterem (Baotiful) udvarába nyitották ki ezt az elsőre romkocsmaként értelmezhető helyet.

Ha kicsit lelassulunk, egyből bonyolodik a kép, elkezdi apránként megdolgozni ízlelőbimbóinkat a kifejezetten érdekes vadházasítása az ázsiai utcai hangulatnak és a már jól megszokott “klasszikus” budapesti romvilágnak.

Kurvák és politikusok

Akik ide a pank installáció szerint nincsenek belépésre feljogosítva, de tök simán el tudjuk képzelni, hogy amikor nem látja senki, akkor álruhában megjelennek, és különleges italokat fogyasztanak elérhető áron. Ezzel meg is érkeztünk a hely küldetéséhez; a srácok arról meséltek lelkesen, hogy ez lesz az, amivel nekifutásból meghódítják majd a ritkaságokra vadászó kalandorokat.

 

ha az ivás bűn, vétkesek vagyunk. de tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül. 

 

Koktélok, erős whisky választék, csípős-pikáns hangulat, szerethető sztori. Valahogy jóérzéssel képzeljük el, hogy a közeli Bank centerből meló után párosával átsomfordálnak felüdülni az exceltáblák fiatalabb urai, és hátracsapott nyakkendővel támasztják meg egy pohár Nikkával a kezükben a karcos falakat, közben 9-12 számjegyű ázsiai befektetésekről beszélgetnek, és óvatos zavarba jönnek egy félhomályból bekövetkező bőrkabátos, erősen rúzsozott kisasszony huncut kacsintásától.

szeretnénk magunk köré gyűjteni minden vétek élvezőt, 
akik között otthon érzehetjük magunkat sallangmentesen, 
úgy ahogy vagyunk. vétkesen. jól. bar for honest sinners

Van hősugárzó, és megtalál az étel is

Ami nagyon fontos lesz, amikor télen itt indítjuk meg a szombat esti támadást a város felé kettő után, de ezen kívül a főnökség becsszóra ígérte, hogy a fűtéssel nem lesz gond, lehet menni italozni. Velünk biztos összefuttok majd itt. A szerkesztőség is közel van, és a jó whiskyt is szeretjük. Kaja is van, és nem is akármilyen, cserébe a legénybúcsús hordák még nem fedezték fel. Neked viszont ajánljuk, nézz be valamikor, szeretni fogod!

(Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 17. Fotók: Facebook)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon