Rég történt olyan jó a budapesti Duna-parton, mint a gerilla grillező

A világ egyik legszebb városát kettészelő folyó partját biztosan jobbnál jobb dolgokra lehetne használni, mi Budapesten ezek közül az autópályává alakítást választottuk. Ebbe azonban nem nyugodott bele mindenkit.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Beton kurzusának és a Valyo (Város és Folyó) Egyesület tagjai közösségi teret, magyarul sütögetős-leülős helyet alakítottak ki a Gellért tér alatt, ahol a gyógyfürdő termálvize a csatornába ömlik.

Bízunk benne, ezzel nem sértettek semmilyen jogszabályt, hogy az eredeti, unalmas és használhatatlan állapotára kelljen visszaállítaniuk a partfalat.

(Fotó: Marjai János/MTI)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon