Van rá esély, hogy a nyáron ismét lehet piknikezni a Szabadság hídon

A Szent Gellért téren zajló építkezés miatt tavaly nyáron lezárták egy időre a Szabadság hidat, amit aztán elfoglaltak a pesti fiatalok.

Nagyon bejött a spontán héderezés a hídon: grilleztek, borozgattak, jógáztak, kolbászt sütöttek, függőágyban söröztek a népek. Így kampányt indítottak városlakók, hogy ismét engedélyezzék, hogy alkalmanként csak a gyalogosoké és bringásoké lehessen a Szabadság híd.

(Fotó: NLCafé)

Tarlós István főpolgármester és apparátusa erre reagált is:

"Tarlós István mérlegeli annak lehetőségét, hogy a Szabadság hidat nyáron – hétvégenként – lezárják a járműforgalom elől.

(via 444)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon