Csengőhang orchestra - videó

Ugye mindenkinek megvannak a klasszikus Nokia, vagy Sony Ericsson mobiltelefon csengőhangok? Ha igen, akkor érdemes megnézni, milyen kicsit komolyabban meghangszerelve az ismert dallam.

Ha pedig még nincs meg, hogyan hallottuk mi öregek (elnézést kérek mindenkitől, aki nem érzi/gondolja magát annak) a 7-es buszon a mobiltelefonokat, akkor meg azért érdemes megnézni a videót, mert vannak csajok is a videóban. Meg iPhone. A videót az a cdza nevű brigád alkotta, akiknek nevéhez olyan YouTube szösszenetek fűződnek, mint a Mark Zukerberg musical, vagy a fütyülés története. Szerencsére most sem veszik magukat komolyan és épp ettől szórakoztató, amit csinálnak.

Még több mobil cucc a Player tech rovatában!

A 3 tonnás Baby nem akart megfürdeni, inkább kávézni indult. A hét szabadulóművésze!


Baby, a 40 éves indiai elefánt (képünkön) március 27-én fürdetési idő alatt lelépett a cirkuszából, és a frászt hozta az írországi Cork lakosaira. A felvételt egy Paul Dunbar nevű férfi készítette okostelefonjával. A 3 tonnás elefántot egy kávézónál sikerült utolérni, majd megállítani. Egle Vilumaite, a film hátterében látható Costa kávéház tulajdonosnője egy vendég felkiáltása után lett figyelmes a hatalmas jószágra. Ki tudja, Baby talán csak egy ír kávét szeretett volna felhörpinteni.

(Forrás: Guardian)

A BL ellenére Bogdán Ádám a kedd este hőse, még úgy is, hogy csapata, a Bolton Wanderers 3-1-es vereséget szenvedett a Tottenhamtől, így búcsúzott az FA-kupából. Ha a 24 éves magyar válogatott kapus nem véd parádésan, nagy zakóba szaladhatott volna a Bolton. A 8. percben két bravúrt mutatott be egymás után, övé a hét legnagyobb védése. És a második is.

Bogdán Ádám teljesítményéről mindent elmond a két tréner nyilatkozata:

A Bolton kapusa elképesztő volt. Még sosem láttam, hogy egy kapus ennyi védést bemutasson. Az egyik bravúrja jött a másik után, és a kapufát is eltaláltuk. Hihetetlen mennyiségű helyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtuk megtörni a jeget, a kapusuk nagy formában védett” – mondta a Tottenham menedzsere, Harry Redknapp. És persze Ádám trénere, Owen Coyle sem ment el szó nélkül a válogatott portás teljesítménye mellett: „A kapusunk káprázatos volt, de megérdemelten nyert a Tottenham!

Íme a két zseniális reflexmozdulat: