A gasztronómia nagyágyúi mondják el, hogy küzdik le a másnaposságot

Valószínűleg erre van most a legnagyobb szükséged. Szívesen.

Bekarmoltál. Kármentesítenél. Most a séfek nagyjai próbálnak segíteni neked, hogy túléld ezt a pokoli másnapot. Spoilerezünk, semmi extrával ne számolj:

John Poiarkoff (a Denizen séfje):

„Perec, grapefruit, víz, rögtön lefekvés előtt. Reggel pedig tojás, kávé, Advil.”

Leah Cohen (Pig & Khao & Piggyback Bar tulajdonosa és séfje):

„Fájdalomcsillapító, rögtön azzal ébredek. Aztán csípős kínai kaja következik, esetleg pepperonis pizza, de a nachos csípős szósszal is jól jön. A sima kóla, a kókusztej, a rostos őszilé általában segít.”

Thomas Besnard (a Brigitte séfje):

„Van egy tuti receptem: egy shake-et csinálok először joghurttal, fokhagymával, retekkel, uborkával, jéggel, ez igazán jót tesz a gyomornak. Azután jöhet a durva reggeli: szaftos kolbász, sok tojás, palacsinta.”

Nini Nguyen (a Cook Space séfje):

„A jó öreg, gőzölgő pho-leves, kókuszvíz, aztán egy kis édesség. Ha pedig bírom energiával, irány az edzőterem, izzadjuk ki a fájdalmat és mérget.”

Mindenhol másképp próbálkoznak a kármentesítéssel:

Így kezelik a másnaposságot a világ különböző pontjain

(via , fotó: vinepair.com)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon