Az úszóshort kiválasztása már önmagában hálás feladat, ezt a ruhadarabot nyaralásnál, vízparton, úszáshoz, szörfözéshez és egyéb kellemes tevékenységekhez fogjuk viselni. Minták, színek, változatosság: ebben a szezonban a legkevésbé visszafogott ruhadarab az úszóshort, így nézzünk is rá néhány jó példát eheti válogatásunkban!

Ahogy azt már nyári ruhaösszeállításunkban is olvashattátok, a mintás úszóshortok idén is nagy népszerűségnek örvendenek. A választásnál fontos szempont kell legyen az anyag, de általában már a legolcsóbb ilyen shortok is gyorsan megszáradnak. A kínálatban megtalálható a térdig érő boardshort, ez inkább a fiatalabb korosztálynak és vízisportot (wakeboard, szörf) űzőknek lehet jó választás. A térd fölé érő változatokat ajánljuk mindenkinek, de persze akinek David Beckhamet megszégyenítő, fonottkalács izomzatú combja van, az simán választhat egy rövidebb szárút. A lényeg, hogy a vékonyabb lábúak kerüljék a bővebb fazont, mert az előnytelen lehet, és azt se felejtsétek, hogy a nagyon élénk színek inkább barna lábon mutatnak jól. Mondjuk ha ésszel napozol, ez egy nap alatt összehozható. Nézzük tehát eheti tizenkét választottunkat!

 

Domináns minták

Zara Floral Swimsuit 7.595 Ft / Billabong Kook a nutz Havana 11.895 Ft

 

Csíkok és színek

Hurley Cruise 2 Way / Topman Two Tone Red Swimshorts £22

 

River Island Wide Stripe Swim Shorts £22 / ASOS Stripe Swim Shorts £20

 

Kockák és halak

Polo Ralph Lauren Gingham Swim Shorts £55 / Hartford Fish Swim Shorts £100

 

Virágminta és visszafogottság

New Look Hibiscus Swim Shorts £12.99 / Fred Perry Tape Waist Trunk $85

 

Mintás őrület

Boss Black Piranha Swim Shorts £50 / Moschino Palm Swim Shorts £130

Heti ruhakörképünk előző tizenöt részétt erre találod!

Lehet, hogy egy cég éppen téged keres. Hagyd, hogy megtaláljon! Töltsd ki Jobline profilod vagy töltsd fel önéletrajzodat, és nyerj! Részletekért kattints ide>> (X)