A tudomány szerint így kéne innod a kávét és a teát, hogy ne okozzon rákot

Eléggé kerülnöd kellene a forró italokat, ha fontos az egészséged.

Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) és a Nemzetközi Rákkutató Intézet (International Agency for Research on Cancer, IARC) kutatásai is ugyanarra az eredményre jutottak, miszerint

A forró italok (és amúgy ételek) ugyanis a nyelőcsőben nagyon apró égési sérüléseket okozhatnak, az érintett területeken pedig a sejtjek genetikai anyagában is változások következhetnek be, sőt, idővel el is rákosodhatnak – nyilván nem egyszeri alkalomról beszélnek a szakértők, hanem gyakori és hosszabb ideig tartó kortyolgatásokról.

A kutatók azt mondják, tök mindegy, hogy mivel ízesíted a kávédat és a teádat, a lényeg az, hogy

Ennek viszont lehet örülni egy kicsit:

Néhány nap alatt végez a rákkal egy újfajta kezelés

(Forrás: LiveScience, The Telegraph)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon