Az megvan, hogy te is szaunázhatsz a Duna-parton a haverokkal?

A Város és Folyó Egyesület (Valyo) hosszú évek óta azon fáradozik, hogy a Duna-partot vonzóbbá, élhetőbbé, még értékesebbé tegye. A guruló szaunájukat most a Batthyány téren rakták le, bárki bejelentkezhet pár felöntésre, és a melegen kívül egy nagy dózis panorámát is kapunk.

Az átalakított buszba egy pofás szauna, egy öltöző, és hidegvizes fürdő került, ami több mint elég egy király szaunázáshoz.

 

A vendégeknek csak papucsot, törölközőt és fürdőruhát kell hozni, és másfél órán át élvezhetik a duna-parti szaunázást, kilátással a Parlamentre, a Lánchídra és a Margit hídra is. A kocsiban egyszerre 6-an izzadhatnak egy előre lefoglalt időpontban, és a foglalás után PayPalon keresztül, vagy átutalással lehet adományt küldeni az egyesületnek.

A projekt egyébként nem teljesen újkeletű, már 2014 óta fut, de januárban indult el a 2017-es szessön.

 

Ha ajándékba adnád, vagy csak összehoznád egy jó bulira a haverokat, itt tudsz időpontot foglalni.

(képek: VaLyo)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon