Az olimpia a részvételről, a küzdelemről, a teljesítőképesség határának feszegetéséről szól. De azért nem tudjuk nem észrevenni, hogy a játékokon rengeteg roppant szemrevaló sportolónő is felbukkan, legyen az uszoda, focipálya vagy rekortán. A Player összegereblyézte a legjobb csajokat, lehet gyönyörködni és előkapni a műsorfüzetet, mikor is láthatjuk a hölgyeket.

Alex Morgan Alexet már láthattuk egy korábbi összeállításunkban, akkor a focistalányokat vettük górcső alá. Ám mivel Morgan az olimpiára is kijutott és még mindig tökéletes a teste, egyszerűen nem maradhat ki listánkról. A Seattle Sounders Women támadója persze nem csak hibátlan vonalai, hanem szépsége miatt is vonzza a tekintetet. És elég jól rúgja a bőrt – 43 válogatott meccsen 29 gólt lőtt.

Lolo Jones Lolo kétszeres fedettpályás világbajnok 60 méter gáton, mivel az olimpián szabadtéren küzdenek, a gyönyörű sötétbarna atlétát 100 gáton láthatjuk majd futni. Kecses és szemrevaló.

Daniela Hantuchová A 29 éves szlovák sportolónőt a teniszpályán keressük, a csinos szőke “szomszédlány” 2008-ban elődöntős volt az Australian Openen. Idén pedig ledobta a textilt is, mindannyiunk nagy örömére. “Nem vagyok szégyenlős, szeretem az alakomat. Szerencsésnek mondhatom magam, mert rengeteget tudok enni, és mégsem látszik meg rajtam.” – nyilatkozta. Igen, mi is szerencsések vagyunk.

Natalie Coughlin A 29 éves amerikai úszó háromszoros olimpiai bajnok, 2004-ben kettő, 2008-ban pedig egy arannyal tér haza. Londonban már csak a 4×100-as gyorsváltóban láthatjuk, de legalább látjuk. Az augusztus végén már a harmadik ikszbe lépő sportoló eléggé fotogén.

Nellie Spicer Nellie-t is sikerült rávenni, hogy semmi szükség a fehérneműre, anélkül is épp oly’ szexi. Sőt! A 25 éves amerikai röpis csaj képére nagyon nehéz szavakat találni, ami meg eszünkbe jut, azt nem annyira kellene leírni. Ez a kép brutális, Spicer kisasszony pedig szemtelenül csinos.

Victoria Pendleton A brit pályakerékpáros Victoria olimpiai és világbajnok, címvédőként hazai pályán újabb sikert vár el tőle az angol nép. De minket most jobban érdekel, hogy az iszonyú megterhelés ellenére és a húszas éveit elhagyva is mennyire formás és bájos. És meg is mutatja ezt nekünk. Köszi!

Marketa Sluková & Kristýna Kolocová A strandröpis csajok ritkán darabosak, a homokban ugrálás szépen formálja a testet. A cseh páros is rendben van fizikailag és még helyesek is. Először július 28-án délután láthatjuk őket lenge dresszükben.

Leryn Franco Azt hiszem, elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a nemzetközi mezőnyben a paraguayi gerelyhajító a csúcs. Mármint nőként, mert sportágában a futottak még kategóriába tartozik Leryn. Az álomszép fekete bombázó szerencsére tudja magáról, hogy nem csúnya, így már modellként is próbálgatja szárnyait. Ergo hiányos öltözetben is láthattuk már, mi több villantott ő már mellet is. Alul és fölül is hibátlan és még sportol is. Van ilyen…?

Jakabos Zsuzsanna Naná, hogy magyar lány is van a listán, Jakabos Zsuzsi az egyik legszebb lány lesz az olimpián. Az úszónő korábban már a Playernek is nyilatkozott, ott még több képet megnézhettek a hatalmas szemű 23 éves rövidpályás Európa-bajnokról. A pécsi úszó a tervek szerint három számban is rajthoz áll Londonban 400 vegyesen, 200 pillangón és a 4×200-as gyorsváltó tagjaként is vízbe ugrik.

+1 extra – USA röplabda-válogatott Az ESPN kedvéért többen is levetkőztek, hogy népszerűsítsék az olimpiát, többek közt a teljes amerikai röplabda-válogatott. Ezzel a bónusszal búcsúzunk, de szerintünk érdemes megnézni a tíz legszexibb focistafeleséget is!.

(fotók: themajors.net, tumblr.com, meatbeerbabes.com, fansshare.com, tapetus.pl, navijacice.wix.com, sports-wired.com, sportfems.com, wallpapersup.net, espn.com)

Neked ajánljuk: Leteszteltük a vibrátort, amitől egy perc alatt elmennek a nők (X)