Olyan közelről láthatjuk a világ egyik legzseniálisabb festményét, mint eddig soha

Köszönjük internet, hogy Hieronymus Bosch Földi gyönyörök kertje című festményét interaktív módon is szemrevételezhetjük.

Interaktív kiállítássá dolgozták át a németalföldi festőgéniusz kultikus alkotását, az 1500-as évek elején készül Földi gyönyörök kertjét. Mindezt Pieter van Huijstee-nek és csapatának, akik dokumentumfilmet készítenek a művészről.

A jelenleg Pradóban látható festményt így mezei internetezőként is olyan felobontásban csodálhatjuk meg, mint eddig soha.

Itt egy kisfilm is a vállalkozásról, az interaktív honlaphoz pedig kattints a Földi gyönyörök kertje honlapra.

(Forrás: This is Colossal)

Fájó bevallani, de már többször kiderült, hogy talán elképzelhető, hogy elkapkodtuk a kijelentést, miszerint Emily Ratajkowski a legszebb mellű modell – itt van ugyanis egy még izgalmasabb nevű, és Emily idomaival minimum vetekedő lengyel barát, Roza Przewiezikowska. Óóó-te-jóóóó-éég!

Steve Shaw-t rohadtul rühelljük, ez a fickó már a meztelen Emilyt is fotózta a Treats! magazinnak, aztán meg honfitársáról, Roza Przewiezikowskáról lőtt egy olyan portfóliót, hogy bármelyik autószerelő műhely fala elbújna szégyenében. Ez a nő mennyire elmondhatatlanul csinos már?!

És akkor nem elég, hogy Emily is lengyel származású...

Ilyen merész volt Emily Ratajkowski, amikor még alig ismerték a nevét

...de még ott van Paula Bulczynska is:

Ezekre a mellekre nem találunk jelzőket

Mi folyik Lengyelországban?

(A Player-archívumából.)