Ha ilyen futurisztikus dizájnnal dobnák fel a mozikat, minden nap járnánk

Mostanában elég sok menő mozival rukkoltak elő itthon és a nagyvilágban is.

Például nemrég írtunk a tematikus moziszobákról, amik tényleg egytől-egyig "váó" kategóriák:

Ez az 5 legmenőbb tematikus házimoziszoba, amit valaha láttunk

Ha komolyan elgondolkodtál már azon, hogy mekkora királyság lenne egy saját moziszoba az otthonodban, akkor érdemes megnézned ezt az 5 példát a nagyvilágból. Mindegyik szoba tematikus, gondosan kidolgozott és elképesztően laza. Ennél jobb inspiráció elsőre nem is kell: Egy Star Trek rajongó számára biztosan azonnal szemet szúr, hogy a berendezés kísértetiesen hasonlít az Enterprise csillaghajó vagy a Voyager fedélzetére.

De a Mammutban is megnyitott nemrég a várva várt luxusmozi, ahol végre nem kell a hátadba álló térdkalácsok miatt 180-as vérnyomással végigülnöd a filmeket:

Újranyit a mozi a Mammutban, és bizony egészen megjött a kedvünk hozzá

Hamarosan újranyithat a mozi a Mammutban: a CINEMApink a hírek szerint 4K-s vetítővel és Dolby Atmos hangrendszerrel várja a mozizni vágyókat A moziban egymástól nagyobb sortávolságra lévő székeket biztosítanak majd, továbbá a gerlicéket páros székekkel, az igazi filmínyenceket pedig óriás fotelekkel csalogatnák.

A világ másik felén, Shanghaiban pedig a ONE PLUS Partnership tervezett egy elképesztő mozit, amivel igazából "csak" annyi volt a cél, hogy tisztelegjenek a filmipar előtt. Mindezt úgy tették, hogy egy réz sínt hoztak létre a minimál térben, hasonlóan azokhoz, amelyeket forgatásakor használnak - csak itt pusztán a dizájn kedvéért.
Egyes helyeken a rézre fújt fémcsövek leereszkednek, hogy a várakozóknak pihenőként szolgáljanak, máskor pedig jegypénztárakká alakulnak. De vannak olyan csövek is, amik világításként funkcionálnak.

Nem gondoltuk, hogy a kínaiak dizájnban is ilyen ütőset tudnak alkotni, de ez a mozi elképesztően pöpec lett! Mutatjuk:
 

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon