Ez most nem egy luxusautó-márka bringája, de legalább olyan különleges

A RubyBike egy nagyon impozáns high-tech kerékpár, amit az angliai Kasper Schwartz álmodott meg. A koncepció sajnos egyelőre csak a tervezőasztalon létezik, de az elképzelés annyira különlegesre sikerült, hogy meg kellett néznünk közelebbről is!

Ez a csinos kis bicikli rugalmasan alakítható és teljesen személyre szabható. A kormányrudat és a pedálokat össze tudod hajtani, a kosár és az okostelefon integrációs rendszer is választható, sőt, ha szeretnéd, bármikor elektromos kétkerekűvé alakíthatod a járgányt anélkül, hogy a bicikli kinézetét ez befolyásolná.

 

Fontos részlet a kormányba beépített kijelző, ami a telefonoddal összekapcsolva GPS-ként is funkciónál, de mutatja a sebességedet, az elégetett kalóriák számát, a letekert távolságot és menet közben kényelmesen kezelheted a telefonod értesítéseit is.

Az intelligens világítás automatikusan bekapcsol sötétedéskor és fékezéskor is.

A Ruby Bike-ban a letisztult karakter mellet vagy valami gyermeki báj, ami egyből megfogott minket is, és mindemellett praktikus, tartós és az igényeidhez maximálisan alakítható - még akkor is, ha az igényeid időről-időre változnak.

Mi kifejezetten örülnénk, ha egyszer tényleg forgalomba kerülne.

(via Fubiz)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon