Divatmorzsák a Szelektorból - Heti mustra

Heti válogatásunk a hőségre való tekintettel könnyű darabokat fog tartalmazni, kiegészítő centrikus jellegét csupán egy olasz zakó fogja megtörni. Merész színek, klasszikus vonalak, bohém minták, és két olasz márka, következzen e heti nyerő ötösünk.

Stalward Ltd. Neckties

A Stalward egy New York-i székhelyű divat brand, akik a nyakkendőkre specializálódtak. Az idei évi tavaszi/nyári kollekciójuk könnyed stílusával, kiváló anyagaival és olykor bohém mintáival vívta ki figyelmünket. A családi irányítású és működtetésű gyár minden egyes terméke kézzel készített és kiváló minőségű, valószínűleg ez az oka annak, hogy az elmúlt ötven évben folyamatosan jelen voltak a piacon.

Swaine Adeney Brigg Large Bridle Leather Holdall Bag

Nem tagadás, ez az útitáska igazi úri módi, ugyanakkor legalább annyira elkötelezettség, mint befektetés. A gyönyörű színű bőr a korral csak szebb lesz, hibátlan megjelenésével pedig első osztályú kiegészítőjévé válik egy hamisítatlan úriembernek.

Parabellum Belts at Union Look

A kiegészítők megkoronázhatják, vagy agyon csaphatják a megjelenésed, ezért kell velük óvatosan bánni. De nem idén nyáron. Ezért ajánlottuk figyelmedbe a Parabellum kollekciójából ezeket a bölénybőrből készült, mélyített textúrájú öveket. A fantasztikus színeket fehér és feketeszínű kerámia – illetve rézfejjel bolondították meg. Egytől egyig kiváló lehetőségek arra, hogy megmutasd, mennyire is vagy bevállalós.

Boglioli Blaser

A Boglioli az utóbbi egy évben meglehetősen sok figyelmet kapott, leginkább kiskabátjainak és zakóinak köszönhetően. A jellegzetesen olasz szabászati minták az elmúlt egy évben a sport zakók vonalát is meghódították, oly módon, hogy az idei szezonban szinte már csak ilyen jellegű darabokat tudott az ember venni. Az itáliai stílust a legtöbb szabó ismeri, tehát ha esetleg ezeknél is egyedibb darabra vágysz, ne félj felkeresni egy mestert.

Gaziano & Girling Black Oxford Shoes

Fekete borjúbőr és tölgyfa kéreg találkozása a klasszikus oxfordi stílussal. A kiváló olasz érzék némi újítást is alkalmazott az tradicionális elemeken, a cipő derék része keskenyebb, orra kissé hosszabbá vált. A míves részletek, és a hibátlan anyagválasztásnak köszönhetően alkalmi cipőért évekig nem kell aggódnia annak, aki ezt a csodát megveszi.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon