Divatmorzsák a Szelektorból - Heti mustra

Ha nincs mindig energiád az éjszakai szelektorozáshoz, mostantól tudd, hogy nem maradsz le semmiről. Mától ugyanis heti sorozatot indítunk Szelektor rovatunk divatos tartalmaiból, amiben az elmúlt egy hét legjobb cuccait találhatod meg, bővebb információkkal, tanácsokkal, és extra képekkel. Dizájnos stílus csemege minden szombaton nálunk. Íme, itt az első ötös.

1. Acne Drifter Nude Dusty Pink Blaser

Az Acne mindig is a kiváló szabásvonalairól volt híres, ezért örültünk, hogy bemutathattuk nektek a héten az idei év tavaszi/nyári kollekciójából a következő zakót. A nylon és a pamut tökéletes arányú párosítása miatt könnyed viseletnek számít még egy meleg nyári napon is, szabása pedig pont félúton helyezkedik el a hagyományos és karcsúsított között. A zakóhoz tartozik egy színében és anyagában is azonos szűkített nadrág, amivel teljessé teheted a formális megjelenésed. A hétköznapokban azonban egy klasszikus kék farmerrel és egy fehér ’V’ nyakú pólóval hordva is hibátlan külsőt kölcsönöz viselőjének.

2. Givenchy Shark-Print Cotton-Jersey T-Shirt

A párizsi alapítású brand nyári kollekciójában találtuk a következő mintás pólót. A Givenchy merész állati motívumokkal, és túlméretezett szabással bűvölte el a márka hűséges vásárlóit. A laza stílus lehetővé teszi számunkra, hogy játszunk az arányokkal, ezzel is izgalmassá téve egy hétköznapi összeállítást. A hangsúlyos és bő ruhadarabot mindenképpen szűk nadrággal, fekete illetve szürke színekkel érdemes kombinálni, a hűvösebb estékre pedig egy bőrdzsekivel tehetjük teljessé a cápa sugallta lázadó attitűdünket.

3. A.P.C. Indian Moccasins

A nyári fesztiválozók számára nem is ajánlhatnánk jobbat, mint egy indián mokaszint. Az A.P.C. nyári kollekciójából származó lábbelit camel színben is megvásárolhatod, az előreláthatólag  terepen történő viselet miatt mi azonban a sötét bézs változatot mutattuk meg neked. A 100% borjúbőrből készült csuka a nehezebb talajon is biztosan tartja majd a bokádat, a megerősített talp, és a hagyományos indián fűzés pedig a kényelmet hivatottak biztosítani. Ha pedig a húzós fesztiváli napokat mindketten egészben túléltétek, békepipa sem kell hozzá, és erre az indiánra az őszi napokon is ugyanúgy számíthatsz.

Fred Perry Deconstructed Backpack

Fred Perry tenisz szupersztár 1940-ben alapította meg saját neve alatt futó, önálló divatcégét. A Fred Perry márkanév az évek során szinonimájává vált a jó minőségű pamutból készült pólóingeknek, egészen a ’60-as évekig, amikor is a stratégiai irányváltás következményeként a cég szélesítette termékeinek listáját, és többek között kiegészítőket is elkezdett forgalmazni. Ez a bőrhatású Perry táska azonban nem a múlt századból maradt ránk, sőt, nagyon is mai darab, amit mi a várost nyeregben átszelő biciklisták hátán tudunk leginkább elképzelni. A hímzett logó és az állítható vászon pántok között feszülő kontraszt izgalmas megjelenést ad a táskának, ami a formai kialakítás, és belső, cipzáras zsebeinek köszönhetően a praktikumból sem szenved hiányt.

Drake’s Floral-Print Silk Bow Tie

Egy kis játékos magabiztossággal kölcsönöz elegáns külsőt viselőjének ez a virágmintás selyem csokornyakkendő a Drake-től. A nyakkendő titka a mintázatban rejlik, hiszen a hétköznapokban és különleges alkalmakkor egyaránt felveheted, ezzel teljessé téve megjelenésed. Sose feledd, az ördög a részletekben rejlik.

 

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon