A kisiskolás, a dekoltázsos és a tök szép Emilyt adjuk mára

Egy kis heti Emily jön, válogatás mindenféle fotóból, mert szeretjük, sokkal jobban, mint ő a melltartót. És te is szereted, tudjuk.

Az iskolás uniformisba bújt Emily cuki:

Itt nem cuki, itt egészen más:

Itt meg szép:

Meg itt is:

Thanks to my wonderful friends @staud.clothing for making me look like an Italian bad bitch circa 1974 ✌🏼️

Itt meg meztelen, de olyat már úgyis láttál. Na jó, azért nézd csak meg.

Ennyit akartunk mára, köszönjük a figyelmet.

Player Autószalon

Oké, van, hogy egy ruhadarab népszerű és felkapja a hátára egy divathullám, de ez a kabát csak kickstarter projektként kapott kilenc millió dollár támogatást, hogy létrejöjjön – a kétmilliárd forintnyi előrendelésről meg nem is beszélünk, mert még a földön hever az állunk. A világ legnépszerűbb, hiperpraktikus és nagyon kúl kabátja négyféle stílusban elérhető és legalább tizenöt dolgot tud. Íme.

Fogalmunk sincs, milyen piackutatás áll a hátterében, hogy ilyen elképesztő a kereslet rá: a készítőinek valószínűleg sikerült megalkotni a kabátot, amit mindenki akar. De tényleg.

A következő dolgokat tudja: beépített nyakpárna, szemmaszk, fülhallgató tartó és kesztyű, külön zseb a napszemüvegnek, a telefonnak, az iPadnek (vagy más táblagépnek), és az útlevélnek is, sőt, a dobozos üdítőknek egy speckó fakk és még nem is beszéltünk a cipzárba épített tollról és az okostelefon-töltési lehetőségről a kabátban. A mikroszálas csodadarab négyféle változatban elérhető: van belőle pulóver, széldzseki, bomber és blézer/zakó is.

A cuccra annyira ráállt az internet népe, hogy több mint kilenc millió dollárral megtámogatták, amivel ez a kabó a hatodik legtámogatottabb kickstarter projekt a történelemben. A Travel Jacketből így már a cég saját oldalán lehet rendelni 179 eurótól (kábé ötvenhatezer forint). Szerintünk istenkirályság és a multifunkcionalitása meg stílusossága miatt totál megéri az árát, úgyhogy baromira adjuk.

A csaj, akire nem találunk szavakat. Na jó, ez nem igaz, találunk, csak azokat nem írhatjuk le. Az ukrán modell, Aljona Ponomarenko tökéletes. Bob Sinclar Cinderella című számának klipjéből ismerheted, ám mi most mutatunk róla jó pár sokkoló fotót is.

Tudod, van az az erősen tizennyolc pluszos klip (Bob Sinclar – Cinderella [She Said Her Name]), amiben a barna csaj meztelenül rohangál, őrülten bulizik, szexel, táncol a tengerparton, és amúgy egészen hihetetlen alakja van. Nos, az izmos, pazar fenekű leány nem más, mint az 1992-ben, Harkivban született Aljona Ponomarenko. Az ukrán modell szinte hibátlan, csodaszép, karakteres arca van, és elképesztő testet épített magának (a szülőkkel együtt).

Íme a videoklip, amiben mindenki megcsodálhatta Aljona bájait. Közel 11 millió megtekintés nem tévedhet.

És akkor nézzük sok-sok bitang jó képet erről a csodáról. Nem tudunk betelni vele, de azt is nehezen hiszük el, hogy a női heteróságnak van olyan foka, ami ilyen esetben is rendíthetetlen.

Ha szeretnél Aljonáról friss képeket, kövesd Instagramon!

(Forrás: bmbsplace.com)