Jasmine Sanders formáitól könnybe lábad a szemünk

A csaj, akire nem találunk szavakat. Na jó, ez nem igaz, találunk, csak azokat nem írhatjuk le. Az ukrán modell, Aljona Ponomarenko tökéletes. Bob Sinclar Cinderella című számának klipjéből ismerheted, ám mi most mutatunk róla jó pár sokkoló fotót is.

Tudod, van az az erősen tizennyolc pluszos klip (Bob Sinclar – Cinderella [She Said Her Name]), amiben a barna csaj meztelenül rohangál, őrülten bulizik, szexel, táncol a tengerparton, és amúgy egészen hihetetlen alakja van. Nos, az izmos, pazar fenekű leány nem más, mint az 1992-ben, Harkivban született Aljona Ponomarenko. Az ukrán modell szinte hibátlan, csodaszép, karakteres arca van, és elképesztő testet épített magának (a szülőkkel együtt).

Íme a videoklip, amiben mindenki megcsodálhatta Aljona bájait. Közel 11 millió megtekintés nem tévedhet.

És akkor nézzük sok-sok bitang jó képet erről a csodáról. Nem tudunk betelni vele, de azt is nehezen hiszük el, hogy a női heteróságnak van olyan foka, ami ilyen esetben is rendíthetetlen.

Ha szeretnél Aljonáról friss képeket, kövesd Instagramon!

(Forrás: bmbsplace.com)

Player Autószalon

Fájó bevallani, de már többször kiderült, hogy talán elképzelhető, hogy elkapkodtuk a kijelentést, miszerint Emily Ratajkowski a legszebb mellű modell – itt van ugyanis egy még izgalmasabb nevű, és Emily idomaival minimum vetekedő lengyel barát, Roza Przewiezikowska. Óóó-te-jóóóó-éég!

Steve Shaw-t rohadtul rühelljük, ez a fickó már a meztelen Emilyt is fotózta a Treats! magazinnak, aztán meg honfitársáról, Roza Przewiezikowskáról lőtt egy olyan portfóliót, hogy bármelyik autószerelő műhely fala elbújna szégyenében. Ez a nő mennyire elmondhatatlanul csinos már?!

És akkor nem elég, hogy Emily is lengyel származású...

Ilyen merész volt Emily Ratajkowski, amikor még alig ismerték a nevét

...de még ott van Paula Bulczynska is:

Ezekre a mellekre nem találunk jelzőket

Mi folyik Lengyelországban?

(A Player-archívumából.)

Player Autószalon