Nyári felsők, amiket most még érdemes beszerezni

Nyáron általában mindössze egy réteg választja el felsőtestünket a világtól. Úgy tűnik, hogy a hőségriadónak vége, de a nyár még jó ideig a nyakunkon marad, így eheti körképünkben olyan felsőket mutatunk, amik a hónapban még jók lehetnek a ruhatár kiegészítésére!

Az itt kiválogatott felsőrészek között megtaláljátok az általunk is nagyon kedvelt, örök jolly joker pólóing egyszerűbb és színes formáit, pólókat és henley-ket. Kerültük a teljesen basic darabokat, inkább olyan hosszú-, illetve rövidujjú felsőket válogattunk, amiken van némi díszítés vagy minta és természetesen a szezonhoz passzoló anyagokra is figyeltünk. Az ember egyébként nem is gondolná, hogy a gyapjú milyen jó szolgálatot tehet nyáron, ez az anyag könnyedén átereszti a nedvességet és gyorsan el is párologtatja azt; persze az extra anyagválasztás inkább a luxuskategóriára jellemző. A többség számára überelhetetlen választás a szinte átlátszó vékonyságú pamut anyag - tizedmilliméteres különbségek néha súlyos izzadságfoltoktól tudják megóvni az embert. Huszonnégy felsőrészt mutatunk eheti körképünkben párezer forinttól a sok számjegyű összegekig!

Zara

Zara Button Neck Sweater With Pocket 2.995 Ft / Zara Slub Knit Polo Shirt 1.995 Ft / Zara Fine-Stripe T-shirt 7.595 Ft

H&M

H&M Polo Shirt 2.490 Ft / H&M Grandad Shirt 2.990 Ft / H&M Divided T-shirt 1.990 Ft

ASOS

ASOS Polo With All Over Printed Stripe £13 / ASOS Polo In Pique Jersey / Voi Varsity Polo Shirt £18

Bershka, Pull & Bear

Bershka pique basic polo 4.595 Ft / Pull & Bear T-shirt with pocket 1.995 Ft / Pull & Bear Striped Polo 2.995 Ft

Minőség és tradíció

Fred Perry Henley T-shirt £40 / Helly Hansen Faerder Rugger polo shirt 9.995 Ft / Lacoste Short Sleeve Cotton/linen Jersey Polo With Contrast Collar $48.99

Topman

Topman Off White Patterned Patch Polo / Topman Red Nautical Embroidery Polo £12 / Topman Stripe Tee £10

Luxuskategória

Moncler Tipped Collar Polo Top £120 / Lanvin Pique Polo Top £190 / Aubin & Willis Rugby Shirt €88.15

YMC Two-Tone Cotton T-shirt €69.27 / Dolce & Gabbana Double-Layered Wool-Blend T-shirt €295 / Lanvin Satin-Trimmed Long-Sleeved Henley Shirt €207.8

Heti ruhakörképeinket találod a kattintás mögött!

David Beckham futballista, mintaapa és divatikon, utóbbi két jelző azonban semmiképp sem lenne ma elmondható az angolok kedvencéről, ha nincs mellette egy bizonyos Spice Girl. Nem állítjuk, hogy a divattervezővé avanzsált énekesnőnek köszönhető minden, de a házaspár kétségkívül tipikus példája annak, hogy minden sikeres férfi mögött ott áll egy erős nő. Victoria Beckham határozott stílusa tagadhatatlanul hatással van férje ruhatárára is, így mezekre és stoplisokra ne, jól szabott öltönyökre azonban mindenképp költsön az, aki David stílusából szeretne ihletet meríteni.

A bőrt csakis bőrben rúgja

David Beckham a 2012-es londoni olimpiai játékokat megelőzően egy sor felvezető rendezvényen vett részt az angol sport egyik karakteres képviselőjeként. Ezek a hangulatukban kötetlenebb események nem követelnek túl formális viseletet, és bár az egyik jeles alkalommal az Egyesült Államok First Lady-je, maga Michelle Obama társaságában dekázott, David akkor sem esett túlzásokba. A kék összeállítás hűvös angol eleganciáját egy könnyed szürke zakóval oldotta fel. Az élére vasalt nadrág nem túl szűk, szabásának játéka épp annyi, hogy lehetővé tegye a látványos labdaforgatást. Hogy az öltözet, vagy a szép bemutató tette-e meg a hatását, nem tudni, de Michelle Obama ezt követően egy meleg öleléssel hálálta meg Davidnek az erőfeszítéseket.

Zara Fantasy Blaser 37.995 Ft / Zara Plain Shirt 9.995 Ft / Topman Navy Novak Skinny Suit Trousers 50 GBP / Asos Slubby Textured Tie 11.05 Euro

Utazni is csak stílusosan

A londoni Heathrow repülőtéren - nem sokkal gépe landolást követően - kapták lencsevégre Beckhamet a közelmúltban. Megállapítható, hogy a fotósokat adott pillanatban valószínűleg a háta közepére sem kívánó ikonnak még több órás repülést követően is jól áll a kamera. Arckifejezésén túl pusztán az ing alján látható néhány gyűrődés árulkodik arról, hogy hosszú út áll mögötte, sőt még az olyan apró részletekre is képes odafigyelni, mint a kézi – és utazótáska színbéli harmonizációja.

Asos Oxford Shirt 24.19 GBP / Zara Strech Cotton Trousers 9.995 Ft / Gucci Leather Briefcase 2.984 Euro / Zara Greased Suede Blucher Shoes 19.995 Ft

A vörös szőnyegen

A tavalyi év médiaeseménye kérdés nélkül William herceg és Kate Middleton esküvője volt, melyre természetesen Mr. és Mrs. Beckham is hivatalosak voltak. Számunkra az sem kérdés, hogy a királyi párt követően az akkor éppen várandós Victoria és David volt a legtöbbet fotózott pár a hatalmas nemzetközi érdeklődést kiváltó rendezvényen. David emlékezetes Ralph Lauren frakkja azóta is élénken él bennünk, helyette azonban most mégis egy klasszikus szabású szürke öltönyben mutatjuk be a focistát. Vörös szőnyeges megjelenésüket a Beckham házaspár gondosan megtervezi, általában összeöltöznek, ami minden bizonnyal David számára a könnyebb feladat. Az agyonfotózott eseményeken előszeretettel visel szürke öltönyöket, amit tradicionálisan fehér inggel párosít. Természetesen itt is kifogástalan volt a megjelenése, akárkinek a fejéből is pattant ki ez az elegáns összeállítás.

Burberry Classic Fit Virgin Wool Suit 895 GBP / Asos Slim Fit Shirt 20.74 Euro / Jimmy Choo Mayfair High-Shine Leather Derby Shoes 495 Euro

Múlt héten az Alkonyat filmek sztárjának, Robert Pattinsonnak stílusából merítettünk, aki divatszemmel igen sokarcú. Győződj meg róla, miért!  

A nyáron a színek kapják a főszerepet a nadrágok esetében is, és mivel testünk elég nagy felületét borítják, nem árt, ha megfelelően vannak párosítva. Eheti utcai divat kitekintőnkben körülnéztünk, hogyan hordják a nagyvárosi férfiak a színes nadrágot.

Milánói zöld

Friss nyári szerelés ez az olasz fővárosból, mindössze három szín fehasználásával, a legdominánsabb egyértelműen a zöld. Örök kedvencünk, a fehér ing ugyan hosszú ujjú és a nadrág sem rövid, de a könnyű anyagból fakadó nyári szellő kellemes, hűsítő hatása felbecsülhetetlen, főleg egy fülledt nyári napon, ami Milánóban sem kevésbé rohasztó, mint nálunk. Ja, és középkorban sem ciki a vászoncipő!

Forrás

Krakkói borszín

Az ősz egyik slágerszíne lesz a borszín, de ez a fiatal krakkói srác a divat előtt jár egy lépéssel. Ezek a színek elviekben nem illenek egymáshoz, de mégsem zavaróak együtt, sőt érdekes elegyet alkotnak. A wayfarer-forma még mindig menő, csakúgy, mint ezen a nyáron London, szóval ennél trendibb nem is lehetne második alanyunk - akármennyire is próbáljuk kerülni a kifejezést, ezúttal egyszerűen nincsen találóbb szó a srácra.

Forrás

Firenzei eperszín

Az eperszín egy halványabb verziója látható ennek az olasz srácnak a nadrágján, amihez az inget kiválóan választotta meg. Halvány, kissé feminin színeket láthatunk, amiket jól ellensúlyoz a Nike sportcipő - ehhez hasonlókat egyébként mostanában előszeretettel viselnek mediterrán barátaink. Talán olvasták a témához kapcsolódó cikkünket?

Forrás

Égszínkék arányok

Esett már szó arról, hogy az öltözködésben mennyire fontosak arányok, illetve írtunk már az alkathoz öltözésről is - ez esetben álljon itt ez a kép negatív példaként. A nadrág feltűrését alapvetően támogatjuk, de a magasszárú cipővel nagyon megrövidíti ennek a férfinak a lábait, ami a képen rendkívül előnytelen. Ráadásul a nagy V kivágástól és a keskeny válltól olyan hosszúnak tűnik a nyaka, mintha lenyelte volna az ereszcsatornát. Akármilyen divatos ruhadarab van rajtad, a tested arányaira mindig figyelj! (A lógó üllepű pamutnadrágot meg hordja az, aki kitalálta.)

Forrás

Zöldben tekerő cseh

Ivan a cseh utcákat ezzel a kétkerekűvel járja, legyen szó arról, hogy a boltba ugrik le, vagy hogy fiát kíséri el a legközelebbi játszótérig. Alkatra nem egy Brad Pitt, de ez nem jelenti azt, hogy meg kell fosztania magát az eleganciától, amit ráadásul egy élénkzöld nadrágban is képes elérni. Kisfia előtt pedig jó példa lesz az édesapa öltözködése, mert aki egy ilyen zöld nadrágot jó ízléssel visel, az bármit képes megfelelően hordani.

Forrás

Hetente megvizsgáljuk az utca emberét; az előző részeket itt éred el!