Öltözz úgy, mint Daniel Craig avagy James Bond!

Daniel Craig akármennyire is baltával faragott arcvonásokkal rendelkezik, jótékony hatással volt James Bond szerepére, legalábbis ami a látványt illeti. A vásznon elképesztő mutatványokat produkál és mindeközben természetesen stílusos kell legyen, de mi a helyzet az utcán? Megnéztük, hogyan öltözik, ha épp nem a titkosügynökként parádézik.

Egyszerű utcai

Az első fotón egy egyszerű összeállításban látható az angol színész, amely nagyszerű példája annak, hogy a legegyszerűbb alapdarabokból is fel lehet öltözni stílusosan. A klasszikus bőrdzseki és a kicsit koptatott farmer az alapjai ennek a szerelésnek, amire bárki építkezhet. A barna hasítottbőr bakancs és a napszemüveg pedig úgy egészítik ki a megjelenést, mint az érem a dobogós olimpikont.

H&M Jeans 9.990 Ft / H&M Grandad Shirt 2.990 Ft / Selected Blackpool Leather Jacket £95 / Persol Wayfarer Sunglasses £215 / KG By Kurt Geiger Suede Desert Shoes £95

Sportosan kalapos

A kalap és a sportosság eleddig nem voltak egymás szinonímái, de Craig képes volt egy összeállításban összehozni őket. Megint nagyon egyszerű az alap, láthatóan kedveli a farmert (szinte csak ebben látni), de a kivágott henley és a dzseki is szinte védjegyeivé váltak. A vintage Hummel sportcipő és a kalap jelentik ezúttal az extrát - utóbbival egyébként alacsonyabbaknak érdemes tenni egy próbát, mert nyújtja az alakot, de a zakó talán még nagyobb segítség annak, aki magasabbnak szeretne látszani. Az ilyen rövid dzseki nem.

Lee Daren Jean Straight Fit Blue Wash £90 / H&M Grandad Top 2.490 Ft / Gap Four-pocket Wool Bomber Jacket £89.95 / Zara Checked Hat 5.995 Ft /A J Morgan Wayfarer Sunglasses £15 / Hummel Ten Star High Canvas £35

Sötét ballonos

Rachel Weisz jónősége szavakkal szinte már kifejezhetetlen, nem csoda hát, ha még a legutóbbi két Bond-film főszereplőjének is össze kell kapnia magát, ha ilyen társaságot kap. Talán ennek is köszönhető, hogy Craig itt néz ki a legjobban. A farmer ezúttal is maradt, a ballonkabát tökéletesen áll neki és a kissé futurisztikus, kissé vintage napszemüveggel tompít enyhén baltával faragott arcvonásain. Csak annyit jegyeznék meg, hogy az ing mintha egy számmal kisebb lenne rajta, de ezt leszámítva igencsak karakteres jelenség a monokróm összeállításban és el kell ismerni, hogy menő párost alkotnak Weisszel.

Levis Jeans 501 Straight £75 / Lanvin Slim-Fit Cotton Shirt €283.36 / Paul Smith Textured Leather Lace-Up Boots €395 / Burberry London Trench Coat €1.395 / John Varvatos JV756 $200

Sorozatunkban szakértő szemmel vizsgáljuk az arra érdemesek szereléseit. Clooney-ért, Beckhamért és a többiekért ide kattints!

(fejléckép: brajeshwar.com)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon