Öltözz úgy, mint Robert Pattinson!

Robert Pattinson az Alkonyat-filmekkel futott be, de mára már azért kilépett a sorozat árnyékából, nem lehet ráhúzni, hogy kizárólag a tinilányok kedvence lenne. Komoly drámákban is megcsillogtatta tehetségét, bár annak eldöntését, hogy mekkorákat villantott, inkább meghagyjuk a kritikusoknak - mi most megnéztük közelebbről, divatszemüveggel, mert ebből a szempontból egyáltalán nem érdektelen. A sokarcú Robert.

Szakadt, de mégsem

Pattinson hétköznapi, utcai stílusát amerikanizált hipszterként tudnám jellemezni: kissé szakadt, kissé múltidéző, de mindenképp érdekes. A cipőit  láthatóan szereti széthordani, itt például egy Converse az áldozat. A kék vászonnadrág és a baseball sapka révén egy kicsit a gördeszkás punk stílus felé mozdult el, de ezt jól ellensúlyozza a minőségi napszemüveg és a bőrszíjas óra. Laza!

Zara Striped Trousers 4.995 Ft / ASOS T-Shirt With Miami Vice Print £18 / Converse All Star Ox Plimsolls £40 / ASOS Brown Keyhole Round Lens Sunglasses £12 / Carhartt Cap £35 / River Island Prom Black Watch £25

Kevésbé szakadt, de mégis

Kristen Stewarttal nemcsak a vásznon van köztük összhang, de az utcán is - mindketten a farmer, sportos cipő és laza póló vonalon nyomulnak. Pattinson narancssárga Vanse olyan, mintha pár nap Szigettel kínálták volna meg, a többi cucc viszont rendben van. Mondjuk a hátrafordított sapka kissé középsulis benyomást kelt, meg az ing gombolását sem értem, de talán ez a gördeszkás hatás számlájára írható.

Levi's 511 Skinny Jeans $78 / H&M Divided T-shirt 1.290 Ft / ASOS Short Sleeve Oxford Shirt £20 / Polo Ralph Lauren Classic Cap £50 / Vans Skateboarder Magazine Old Skool $60

Kifogástalanul elegáns

Amíg az utcai szerelésein lehet fogást találni, addig a vörös szőnyeges megjelenésén nem, az kifogástalan. Jó választás a sötétkék kockás öltöny az eperszínű inggel, ez a két árnyalat remek kontrasztot képez és itt már nyomát sem látni az utcai szakadtságnak. Alkalomhoz illő, tökéletes szerelés!

Hugo Boss Selection £579 / Turnbull & Asser Gingham Cotton Check Shirt €226.69 / Omega Seamaster Aqua Terra Chronometer / Brioni Printed Silk Tie €155 / Hugo Boss Leather Derby $220

Képeink forrása

Hetente megnézünk egy-egy sztárt, hogyan öltözködik, a sorozatot erre találod!

(fotó: best-free-wallpaper.com)

Minden férfi tudja, hogy a testápolás legalább annyira fontos - ha nem fontosabb - , mint az, hogy milyen ruhát viselünk. A megfelelő ápoltság nem pusztán vonzerőd fegyvertárának része, de az egészséged szempontjából is kulcsfontosságú kérdés. Kerek egy hónap van még hátra a nyárból, utazni tehát egyáltalán nem késő. Legyen a cél egy intenzív nyelvkurzus valamely európai országban, aktív pihenés a tengerparton, vagy csak megint egy unalmas üzleti út, e termékek nélkül nem érdemes útra kelned!

Egy hotelszoba, lehet bármennyire is kényelmes, mégsem az otthonod. Idegen környezetben ébredni, még a legextrább helyeken sem mindig jóleső érzés, ezért megnyugtató lesz, ha saját termékeiddel kezdheted el a napi rutint. Azok számára, akik gyakran utaznak nagyobb távolságra, ismerős lehet a várakozás, amely két nemzetközi járat között a többórás reptéri dekkolással lehet egyenlő. Ilyen esetekben sokat segít, ha frissítesz kissé magadon. Egy borotválkozás képes új embert faragni belőled, egy archidratálás vagy a szemkörnyék ápoló alkalmazása pedig segít csökkenteni a kialvatlanságból származó táskákat. Bármely megoldást is választod, hátralévő utad garantáltan kellemes és pihentető lesz.

A borotválkozás jegyében

A borotválkozás művészetéhez kell pamacs, olaj, és természetesen krém

Mindent a szemnek

A borotválkozás előtt tisztíts, utána hidratálj, majd pedig ápold a szemkörnyéket.

A bőr védelmében

Bőrünket az út során is védjük az irritációtól, a napsugaraktól, és a kiszáradástól.

Uticélon ne gondolkozz, mert mi már megtettük helyetted

Player Autószalon

Szelektor rovatunknál beköszöntött a tél. A hidegfrontnak ehhez azonban semmi köze, pusztán arról van szó, hogy lassan mindenhol megjelennek az őszi/téli kollekciók. Bár július végét írjuk, úgy gondoltuk egy kis ízelítő nem árthat, ezért ezen a héten a téli ruhatárad lesz alkalmad bővíteni. Szövetkabát, csizma, tweed nadrág, de még egy különleges uzsonnás táska is helyet kapott az aktuális divatmorzsákban, ami mellé a hideg sör helyett ezúttal egy csésze, forró teát javaslunk.

Edward Green 'Newmarket' Chelsea Boot

Az idei Pitti Uomo évadzárója után megállapítható, hogy a magas szárú téli lábbelik terén hamarosan új trendet köszönhetünk, nevezetesen a Chelsea csizmát. A férfidivat legnagyobb világkiállításán kiderült ugyan, hogy a jelenlegi fazonok felett sem járt el az idő, de határozottan utat tör magának a stílusos Chelsea. Aki nem győzi kivárni (nem hibáztatjuk), míg a legtöbb brand előrukkol saját értelmezésű darabjával, azok számára bemutattuk Edward Green ’Newmarket’ nevet viselő csizmáját. Antik színezése ne ijesszen meg senkit, a barna surranó tökéletesen működik majd kék, szürke, és fekete színű összeállítások kiegészítőjeként is.

Antiatoms 'Paper Containers' Leather Collection

Szinte bombaként robbant július elején Jil Sander papírzacskót imitáló bőr táskája, amit a megjelenését követő második napon az élelmes divatrajongók fel is vásároltak. Jó hírünk van azok számára, akik lemaradtak a designer darabjáról, a koncepció ugyanis nem egyedi. Az Antiatoms rögtön egy négy darabból álló kollekciót dobott piacra, mely ihletése szintén a közönséges papírzacskók voltak. A barna bőrből készült borítéktáskán kívül, mely egy iPad vagy egy 15” Macbook számára lett tervezve, a fennmaradó három darab a mindennapi használatra termett. Uzsonnás zacskó, bevásárló táska, egyre megy, humort és stílust csepegtet a hétköznapokba.

Epaulet Donegal Trousers

A népszerű trouserst a hidegebb hónapokban használjuk klasszikusan stílusban. Az Epaulet tweed nadrágjai komoly figyelmet érdemelnek, anyagválasztásuknak köszönhetően ugyanis egy ránc keletkezése nélkül végig ülhetsz benne egy irodai napot. A megemelt derekú szabás nem csak praktikus a téli napokon, felvéve pedig szakasztottan úgy festesz majd, mint egy Mad Men.

Acne Moberg Check Dark Green Coat

A férfi ruhatárában az alapdarabokon kívül egy dologból még sosem lehet elég, ez pedig nem más, mint a szövetkabát. Lehet fekete, camal vagy szürke, fazonja hosszabb vagy rövidebb, gombolása egysoros vagy duplázott, a gardróbban a helye. Az Acne szövetkabátja különleges mélyzöld színe miatt kapott helyet a Szelektorban. Szabása hibátlan, térd fölött ér véget, ezzel optikailag nyújtja viselője alakját. Három gombjából az enyhébb napokon elég kettőt begombolnod, ezzel éppen kellő játékot adva az anyagnak. Hangsúlyos darab, melyeknél általában azt javasoljuk, hogy egyszínű összeállításokhoz érdemes viselned, ez esetben azonban azt ajánljuk, hogy ne féld más színnel párosítani. A zöld kabát alá tökéletes választás lehet egy vörös nyakkendő.

uniform experiment x Forest of Ginko 2012 Fall/Winter Wing Tip Shoe

A divatiparban új trend hódít, nevezetesen a kollaboráció. Lassan nem telik hét anélkül, hogy ne hallanánk nagy és kis neveket egyaránt érintő, újabb és újabb együttműködésekről. Szerencsénkre. Ezen a héten a uniform experiment és a Forest Ginko egyéjszakás kalandjából született cipő különösen felkeltette figyelmünket. Az őszi/téli kollekció része lesz a prémium bőrből készült lábbeli, különlegessége az enyhén bordázott fehér talp, és a fekete felsőrész között feszülő gyönyörű kontraszt. Az esztétikus darab az utolsó részletig alaposan kigondolt, az olyan apróságokra is odafigyeltek, mint a viaszolt fűző, mely tökéletes módon koronázza meg a sziluettet. Online forgalmazásba a cipő éppen a mai napon kerül, ezért aki nem akar lemaradni a jóról, klikkeljen.

Múltheti válogatásunk vintage hangulatot csempészett a hétvégébe. Ha egy kis klasszikus hangulatra vágysz, most enyhítheted divatszomjadat!