Elkészült az okosöv, ami méri, hogyan változik az alakod

Ha a Samsung piacra dobja Welt nevű övét, egészen biztos, hogy a nördök és fogyózni vágyó férfiak legjobb barátja lesz. A teljesen normális kinézetű okosöv egyszerre méri a derékbőségedet, az étkezési szokásaidat, hogy hány lépést tettél egy nap és mennyit ültél egy helyben.

This smart belt tells when you're overeatingThis Samsung belt knows when you are full and will tell you to stop eating.

Posted by Tech Insider on Wednesday, January 27, 2016

 

A Welt (a wellness és a belt szavakból összerakott mozaikszó) egy applikáció segítségével csinos grafikonokon mutatja meg, helyesen táplálkozol-e és mozogsz-e eleget. Idén kiderül, hogy piacra dobják-e a cuccot, de szerintünk faszán néz ki, plusz nagy kúlság és ha jól működik, akkor tényleg nagy segítségünkre lehet, hogy karcsúak maradjunk ebben az okos világban.

A Huffington Post majdnem háromezer férfival készített felmérést és van két elég egyértelműen toplistás darab a női fehérneműk és melltartók közt. Szép képekkel illusztráltuk.

MELLTARTÓK:

Az első helyezett melltartó, a szavazók harmincegy százalékával a push-up melltartó:

 

A második a bralet típusú melltartó, harminc százalékkal:

 
 

Harmadik a balconet fazon (mi se tudtuk, hogy ennek van külön neve), a szavazók húsz százalékát megnyerve:

A megkérdezett férfiak tíz százalékának nincs női melltartóból preferenciája. A maradék öt százalék a pánt nélküli melltartót...

… és az uccsó négy százalék a sportmelltartót részesítette előnyben.

FEHÉRNEMŰK:

Na akkor most miért is nem lepődünk meg, hogy a fehérneműk közt az első helyen, harmincnyolc százalékkal a tanga végzett:

 

Harmincnégy százalékkal a második helyen a francia bugyi végzett, taps-taps:

 

Bugyidobogónk alsó fokán a normál, bikini fazonú bugyi áll tizenöt százalékkal:

A maradék öt százalék pedig szintén a sportos fazont, a boyshort női alsót szavazta meg:

 

Emellett a megkérdezett háromezer férfi fele azt állította, hogy imádja a push-upot, annak ellenére, hogy tudják: nem valós képet kapnak a hölgyemény melléről és a megkérdezettek csupán tizenkét százaléka szerint zavaró, hogy hamis mellméretet hirdetnek. A kutatásban résztvevőket arról is megkérdezték, hogy ha az adott nő alsóneműje nem az ő kedvencük lenne, az lehetne-e valaha egy aktus visszautasítási alapja, amire hálisten' a férfiak kilencvenkét százaléka nemmel felelt.

Végül felmerült a kérdés, hogy egy férfi miért venne alsóneműt egy nőnek, a válaszadók több mint hatvan százaléka pedig egyetértett benne, hogy azért, hogy a nő szexinek érezze magát. Tehát összefoglalva: a férfiak kedvenc összeállítása a push-up és a tanga.

De persze, ahogy a mondás tartja: a legjobb női fehérnemű az, ami már a padlón van.

Oké, van, hogy egy ruhadarab népszerű és felkapja a hátára egy divathullám, de ez a kabát csak kickstarter projektként kapott kilenc millió dollár támogatást, hogy létrejöjjön – a kétmilliárd forintnyi előrendelésről meg nem is beszélünk, mert még a földön hever az állunk. A világ legnépszerűbb, hiperpraktikus és nagyon kúl kabátja négyféle stílusban elérhető és legalább tizenöt dolgot tud. Íme.

Fogalmunk sincs, milyen piackutatás áll a hátterében, hogy ilyen elképesztő a kereslet rá: a készítőinek valószínűleg sikerült megalkotni a kabátot, amit mindenki akar. De tényleg.

A következő dolgokat tudja: beépített nyakpárna, szemmaszk, fülhallgató tartó és kesztyű, külön zseb a napszemüvegnek, a telefonnak, az iPadnek (vagy más táblagépnek), és az útlevélnek is, sőt, a dobozos üdítőknek egy speckó fakk és még nem is beszéltünk a cipzárba épített tollról és az okostelefon-töltési lehetőségről a kabátban. A mikroszálas csodadarab négyféle változatban elérhető: van belőle pulóver, széldzseki, bomber és blézer/zakó is.

A cuccra annyira ráállt az internet népe, hogy több mint kilenc millió dollárral megtámogatták, amivel ez a kabó a hatodik legtámogatottabb kickstarter projekt a történelemben. A Travel Jacketből így már a cég saját oldalán lehet rendelni 179 eurótól (kábé ötvenhatezer forint). Szerintünk istenkirályság és a multifunkcionalitása meg stílusossága miatt totál megéri az árát, úgyhogy baromira adjuk.