Street Fashion: egy amszterdami színész

A vízszintesen csíkos ruhadarabokról sok esetben a matrózok jutnak az ember eszébe. A csíkos póló rengetegféle modern változatát találhatjuk meg az üzletekben idén tavasszal, így most adunk három tippet, hogyan építheted be néhány konkrét összeállításba, és hogyan adhatsz a megjelenésednek némi matrózos beütést.

Habár ez az ASOS felső nem kék-fehér csíkos, azért első szettünk teljes egészében hozza a tengeri hangulatot. Már csak egy világoskék, koptatott farmert kell hozzácsapni, meg ugye két, színben passzoló kiegészítőt, és már mehetsz is vitorlát bontani. Persze az utcára is bátran lerongyolhatsz ebben a cuccban.

A második szettben a főszerepet egy, a Topmantől származó póló játssza. A fekete-fehér színhez dobhatunk egy élénk színű nadrágot, amit a halványkék zakó elegánssá tesz, a vitorlás cipő pedig felteszi a pontot arra a bizonyos i-re.

Forróbb nyári napokhoz keress egy csíkos trikót, amit egy világos, élénk színű nadrággal, egy tompább színű cipővel, és egy ötletes, vasmacskát formázó kiegészítővel felturbózhatsz. A vízpartra ugyebár nem kell túl sok ruha, ebben nem is fogsz megsülni, mégis jól mutat.

A tengerészek arcszőrben sem utolsók, nemrég összeszedtük a filmtörténelem legemlékezetesebb szakállait! Láttad már a tízes listát?

Hosszúnadrágban olyan sétálni a városban egy forróbb napon, mintha a pokol tüzén égetett forró lávával öntötték volna le a lábainkat. Tudjuk, hogy nem minden férfitársunk rajong a rövidnadrágért, pedig érdemes néhány darabot a gardróbban tartani (nem csak) az ilyen esetekre. Következzenek a legújabb tavaszi rövidnadrágok, amelyek színesek és frissek!

 1. 5/5

  Van, akinek a munkaköre nem teszi lehetővé, hogy pólóban menjen dolgozni, az ing kötelező viselet. Nos, ezekhez a rövidnadrágokhoz simán hordhatsz inget, nem fogsz úgy kinézni bennük, mintha éppen a balatonfüredi Kisfaludy strand lángosos bódéja mellől rángattak volna elő. Kevés az olyan vaskalapos munkahely, ahol tiltják a rövidnadrágokat, ezeket a vászonból készült darabokat szerintünk már felesleges is volna, mert jól mutatnak.

  Idén tavasszal inkább a térd fölé érő shortokat találjuk meg a kínálatban, ezek szinte minden testalkat számára előnyösebbek, mert hosszirányban optikailag nyújtják az alakot. Tudjuk, hogy nadrágot próbálni utálatos dolog, semelyik férfi sem rajong érte, de ha egyszer megtalálod a hozzád illőt, akkor tudsz majd hozzá viszonyítani. Következzen tehát eheti válogatásunk, amelyben a színek és a vászon anyag kapták a főszerepet!

  A képen

  kék Reserved sort

  szürke Reserved sort

 2. 4/5

  Topman Multi Woven Aztec Short £30

  Topman Aqua Tailored Short £30

 3. 3/5

  H&M short 5.990 Ft

  H&M chino short coral 5.990 Ft

 4. 2/5

  Zara Bermuda 12.995 Ft

  New Look Gingham Check Belted Shorts £19.99

 5. 1/5

  Diesel Regone Sho Shorts £100

  Carhartt Dude Bermuda Shorts £70

  A tavaszi ruhadarabokból találsz még néhány válogatást a Heti körkép sorozatunkban!