Uniszex parfümök – Csak a csajod el ne használja

A férfi és női szerepek közötti éles határ elmosódni látszik, így azon sem szabad meglepődnünk, hogy minderre a piacok is reagálni fognak. Mindennek azonban vannak előnyei is: például ha legközelebb nálad tölti a csajod az éjszakát, az alvós pólón túl már a parfümöd is fel tudod neki ajánlani.

24 Gold

24 Gold, Edt, 20 ml

Ha Jack Bauer szövetségi ügynök huszonnégy órás akciói minden héten a képernyő elé szegeztek, erősen ajánlott, ha pedig a nettó negyvenöt percnyi feszültség miatt még egy BL-döntőt is inkább csak felvételről néztél meg, egyenesen kötelező beszerezned a 24 Goldot. A hangosan ketyegő digitális órát kevésbé kedvelőknek is érdemes azonban legalább kipróbálnia a parfümöt, az illat sokoldalúsága ugyanis nem merül ki abban, hogy nők és férfiak egyaránt használhatják.

Neve sem kizárólag a sorozat miatt 24, az illat ugyanis rendkívül tartós, éppen ezért bár nappali viselet, az esti italozás előtt sem kell majd frissítened rajta. Az állandó jelleggel több szálon futó eseményeket tökéletesen ültették át a palackba, a vanília, szantálfa és ánizs triója ugyanis szintén megérdemelne egy Emmy-díjat. A nyolc évadot megélt sorozat illatát mind a négy évszakban ajánljuk viselni, akár éjjel-nappal.

Calvin Klein CK One

Calvin Klein CK One, Edt, 200 ml

Calvin Kleintől soha nem állt távol, hogy saját határait feszegesse, érthető módon nincs ez másként legújabb illatcsaládjával sem. A CK One nem az első uniszex illat a divatház történetében, de minden bizonnyal az egyetlen, mely a hűvös eleganciát ilyen tökéletes módon elegyíti a kilencvenes évek szexualitásával. Az innovatív, ugyanakkor egyszerű üveg Fabien Baron tervezői munkáját dicséri, míg az abban található gyümölcsös illatért Alberto Morillas és Harry Fremont gyűjtheti be az elismerést.

Kenzo Power

Kenzo Power, Edt, 60 ml

Olivier Polge nevéhez többek között olyan sikerlistás illatok fűződnek, mint a Burberry Beat vagy a Midnight in Paris, melyek visszafogott aromáiknak köszönhetően kifinomult ízlésű férfiak kedvenceivé váltak. A Power rozsdamentes acélból készült üvegje a minimalista esztétika japán megfelelője, míg az illat, melyet magában hordoz, nagyon is olaszos. A bergamot valamint az enyhén kitűnő virágillat nyugtató hatással vannak az idegekre, így egy előreláthatólag stresszes napon ne is gondolkodj, milyen illat után nyúlsz!

Voyage d’Hermés

Hermés Voyage d'Hermés, Edt, 100 ml

Míg egy Hermés táskáért akár várólistára is fel kell iratkozni, addig a divatház Voyage nevet viselő uniszex illatát akár máris megveheted magadnak és csajodnak egyaránt. A Voyage atyja a parfümkészítő mester Jean-Claude Ellena, a frissítő illatok szakértője, akinek védjegyévé váltak a nemek tekintetében kategorizálhatatlan illatok. A kardamom, a zöld tea, a citrom és a pézsma együttes jelenléte meglepően szerethető illatot eredményez, ami csak arra vár, hogy mindezt te is felfedezd.

Bvlgari Black

Bvlgari Black, Edt, 75 ml

Bvlgariék legnagyobb kultuszt keltő illata bár uniszex, fűszeresen púderes és fás illata mégis a hódítás egyik kiemelt eszköze lehet. A fekete tea, vanília és bőr hármasa elkötelezettséget és határozottságot sugall, mely Annick Ménardo illatainak általános védjegye. A név eredete minden bizonnyal a fejillat gumis, műanyagos füstjében érezhető sötét árnyalatból ered, mely a Bvlgari Blacket maradéktalanul szélsőséges, szokatlan és tökéletes alkotássá teszi.

Ha egy álmos hétfő reggelen általános jelenség, nem tudod, milyen illatot is viselj, csak olvass tovább!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon