Egyetlen gyors és hatékony módszerrel vasaló nélkül ráncmentesre simíthatod minden ruhádat

A titok: vízzel. De nem akárhogy.

Vannak ruhadarabok, amiket egyszerűen nem lehet vasalatlanul hordani: az ingek, öltönyök, hivatalos szettek borzalmasan lehasználtnak tűnnek ráncosan – és te is igénytelennek hatsz, ha így jelensz meg. Viszont kinek van kedve és ideje folyton vasalni, igaz? Ezért elmagyarázunk egy bombabiztos trükköt, amivel egy perc alatt mindenedet simára vasalhatod – vasaló, vasalódeszka meg minden macera nélkül. Az (amúgy saját fejlesztésű, így bizonyítottan hatékony) hekk titka egy...

Igen, jól látod. Egy szórófejes kézi permetező. A dolog pedig a következőképp működik (például inggel): tedd fel egy vállfára az ingedet. Amúgy magadon is működik, csak egy kicsit macerásabb. Akaszd fel egy stabil helyre. Távolról finoman permetezd be a kisimítandó részt; három-négy spriccelés elég például az ingujjra. Eközben fogd meg erősen az ujj végét a másik kezeddel és húzd, feszítsd kifelé. Tartsd ebben a kifeszített pózban 5-10 másodpercig. És kisimul. De teljesen. Ugyanezt megismételheted az inged hátával, elejével, aljával, vállával vagy akár egy sima pólóval is.

Nadrágra is ugyanolyan simán működik a módszer: fel a vállfára azzal a gyűrött nadrággal, fogd meg a szárát és mehet a spriccelés! A trükköt azért nem meséltük el télen, mert inkább tavaszi metódus, ugyanis a ruhadarabok nyilvánvalóan kicsit nedvesek lesznek a művelettől. De jó időben, szobahőmérsékleten három-négy perc alatt megszáradsz teljesen és gyűrődés- plusz vasalásmentesen vághatsz bele a napba. Szóval ha nincs időd vagy kedved vasalni, próbáld ki ezt az egyszerű, de hatékony trükköt!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon