1. Acne Drifter Nude Dusty Pink Blaser

Az Acne mindig is a kiváló szabásvonalairól volt híres, ezért örültünk, hogy bemutathattuk nektek a héten az idei év tavaszi/nyári kollekciójából a következő zakót. A nylon és a pamut tökéletes arányú párosítása miatt könnyed viseletnek számít még egy meleg nyári napon is, szabása pedig pont félúton helyezkedik el a hagyományos és karcsúsított között. A zakóhoz tartozik egy színében és anyagában is azonos szűkített nadrág, amivel teljessé teheted a formális megjelenésed. A hétköznapokban azonban egy klasszikus kék farmerrel és egy fehér ’V’ nyakú pólóval hordva is hibátlan külsőt kölcsönöz viselőjének.

2. Givenchy Shark-Print Cotton-Jersey T-Shirt

A párizsi alapítású brand nyári kollekciójában találtuk a következő mintás pólót. A Givenchy merész állati motívumokkal, és túlméretezett szabással bűvölte el a márka hűséges vásárlóit. A laza stílus lehetővé teszi számunkra, hogy játszunk az arányokkal, ezzel is izgalmassá téve egy hétköznapi összeállítást. A hangsúlyos és bő ruhadarabot mindenképpen szűk nadrággal, fekete illetve szürke színekkel érdemes kombinálni, a hűvösebb estékre pedig egy bőrdzsekivel tehetjük teljessé a cápa sugallta lázadó attitűdünket.

3. A.P.C. Indian Moccasins

A nyári fesztiválozók számára nem is ajánlhatnánk jobbat, mint egy indián mokaszint. Az A.P.C. nyári kollekciójából származó lábbelit camel színben is megvásárolhatod, az előreláthatólag  terepen történő viselet miatt mi azonban a sötét bézs változatot mutattuk meg neked. A 100% borjúbőrből készült csuka a nehezebb talajon is biztosan tartja majd a bokádat, a megerősített talp, és a hagyományos indián fűzés pedig a kényelmet hivatottak biztosítani. Ha pedig a húzós fesztiváli napokat mindketten egészben túléltétek, békepipa sem kell hozzá, és erre az indiánra az őszi napokon is ugyanúgy számíthatsz.

Fred Perry Deconstructed Backpack

Fred Perry tenisz szupersztár 1940-ben alapította meg saját neve alatt futó, önálló divatcégét. A Fred Perry márkanév az évek során szinonimájává vált a jó minőségű pamutból készült pólóingeknek, egészen a ’60-as évekig, amikor is a stratégiai irányváltás következményeként a cég szélesítette termékeinek listáját, és többek között kiegészítőket is elkezdett forgalmazni. Ez a bőrhatású Perry táska azonban nem a múlt századból maradt ránk, sőt, nagyon is mai darab, amit mi a várost nyeregben átszelő biciklisták hátán tudunk leginkább elképzelni. A hímzett logó és az állítható vászon pántok között feszülő kontraszt izgalmas megjelenést ad a táskának, ami a formai kialakítás, és belső, cipzáras zsebeinek köszönhetően a praktikumból sem szenved hiányt.

Drake’s Floral-Print Silk Bow Tie

Egy kis játékos magabiztossággal kölcsönöz elegáns külsőt viselőjének ez a virágmintás selyem csokornyakkendő a Drake-től. A nyakkendő titka a mintázatban rejlik, hiszen a hétköznapokban és különleges alkalmakkor egyaránt felveheted, ezzel teljessé téve megjelenésed. Sose feledd, az ördög a részletekben rejlik.