Egy ex-tengerészgyalogos elárulta, hogyan vált kockássá a hasa

Andrew Wittman 6 éven keresztül erősítette az Amerikai Egyesült Államok Tengerészgyalogságát, korábban pedig rendőrként és szövetségi ügynökként szolgált, mellesleg pedig okleveles személyi edző és tanácsadó. Valószínűleg tehát konyít valamit a témához.

Az alábbi videóban Andrew arról mesél, hogy miképpen segített neki az időszakos böjtölés (intermittent fasting) abban, hogy végre kirajzolódjanak a hasizmai. Korábbi kutatásokra hivatkozva elmondja, hogy kemény edzések mellett akkor sem veszítesz az izomtömegedből, ha 3 héten keresztül csupán 800 kalóriát viszel be naponta.

Ő személyesen belekezdett a böjtölésbe, ami nála úgy nézett ki, hogy

Persze arra odafigyelt, hogy a böjtölés időszakában kellő mennyiségű vizet igyon, amit kiegészített egy kis kávéval vagy ízesítetlen teával, ezeket leszámítva viszont tényleg semmi mást nem vitt be. Ezt a rutint 3 hónapon át követte szigorúan, míg végül meglett az eredménye, azaz kockássá vált a hasa. Persze ez egy elég extrém technikának számít, az időszakos böjtölést lehet enyhébb fokozatban is tolni, és persze az sem mindegy, hogy ezalatt a pár hónap alatt miket eszel. Éppen ezért mi azt tanácsoljuk, hogy konzultálj egy szakértővel, mielőtt valami hasonlóval próbálkoznál.


(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon