Egy kínai üveghíd üzemeltetői töröttüveg-effektussal hozzák a frászt a látogatókra

A képen látható üveghíd a Taihang-hegységben található, Kína Hopej tartományában, és mivel 1180 méteres magasságban fogatták egy hegy oldalába, már ahhoz is bátorság kell, hogy az ember végigsétáljon rajta.

És akkor most képzeld el, hogy ott állsz a tátongó mélység fölé szerelt üveghíd előtt, összeszorítod a fogaidat, nyelsz egy nagyot, összeszeded minden bátorságod, majd fellépsz az első üveglapra, és ez történik:

Érthető okokból azonnal teleszalad a gatyád, kikapod magad alól a lábaidat, hogy minél nagyobb felületen teríthesd végig a testsúlyodat, hátha akkor nem szakad át alattad az egész hóbelevanc, de akkor meg ez történik:

Szóval gigapara, annál is inkább, mert 2015-ben a közelben egyszer már megrepedt egy ilyen üveghíd, amit a jelenlévők természetesen hatalmas pánikkal díjaztak. Ezúttal azonban szó sincs életveszélyről, csak az üzemeltetőkben tengett túl a humorérzék.

Miután ugyanis a fenti videó vírus módjára kezdett terjedni Kína elsőszámú közösségi oldalán, a Weibón, az illetékesek nyilatkozatban magyarázták el, hogy a híd totálisan biztonságos, ugyanis az üvegtörés csak egy effekt, amit ők találtak ki, hogy ezzel tuningoljanak kicsit a látogatók számán.

Állításuk szerint az élethű effektet úgy tudták elérni, hogy néhány panelbe valóban törött üveget építettek be, melynek cserepei szétugranak, ha valaki rájuk lép, így nem csak a látvány miatt tojhatja össze magát az ember, de a hang is garantáltan a szívrohamot hozza bárkire.

Az üzemeltetők közölték, hogy szerintük a videón szereplő emberke is poénra vette az egészet, és hogy nem tervezik kiszerelni a vicces paneleket az üveghíd szerkezetéből, mert álláspontjuk szerint ez teljesen oké így, ahogy van.

Mi innen a távolból is csak gratulálni szeretnénk ehhez a nagyon klassz mutatványhoz. Kívánunk sok derűs pillanatot az üzemeltetőknek... majd akkor is, amikor esetleg valakinek a hirtelen pánikban tényleg baja esik, és a bíróságon kell humorérzékre tanítaniuk a tisztelt egybegyűlteket.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon