Elkészült a legnagyobb pornóoldal éves statisztikája és megint lenyűgöző

Annyi pornót nézett 2016-ban az emberiség, hogy az 192 millió USB-re férne fel.

Az első mindjárt egy elég brutális infografika arról, hogy mekkora adatmennyiségben fogyasztottunk tavaly. 23 milliárd egyedi látogató, 92 milliárd megnézett videó, 4 és fél milliárd órányi megnézett pornó, és hasonlók.

Érdekes a lista vége, ahol az egy főre eső legnagyobb fogyasztást mutatják be. Amerika itt is vezet, de meglepő Izland második helyezése. Ha a haverod azt állítja, hogy annyit nézi a Pornhubot, hogy platinatagságot kapott, akkor ne higgy neki, mert mi, magyarok sehol sem fértünk fel a listára. Itt van, hogy ki a legnagyobb fogyasztók.

Ez az adathalmaz azt mutatja be, hogy melyik országban töltötték el a legtöbb időt egy látogatás alkalmával átlagosan az oldalon.

Ugyanez Amerikán belül.

A legnépszerűbb keresések Amerikában. Vezet a mostohaanya, majd a leszbikus jön, és a mostohalánytestvér. A legmenőbb kategóriák a leszbikus, a sötétbőrű (nem tudtuk megfelelőbben fordítani az ebony-t) és a tini.

A legkeresettebb kifejezések a teljes világot figyelembe véve:

Ki a legnépszerűbb pornósztár? Ez egy elképesztően jó lista, mert rájöttünk, hogy a semmihez sem értő, felesleges, sötét Kim Kardashian valójában micsoda. A válasz: egy pornósztár.

Lisa Ann évek óta nem pornózik, de úgy fest, verhetetlen. A legnépszerűbb napszak pornónézéshez nem meglepő módon a késő éjszaka 10 után.

Itt a látogatók életkora. Meglepetések itt sincsenek.

Bár a városi legendák szerint pornószínésznőkben Magyarország nagyhatalom, pornónézésben biztosan nem.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon