Erzsébet királynő nyilván rengeteg bankettre, ceremóniára és előkelő fogadásokra jár, így a hosszú évek alatt már meg is unhatta volna a speciális fogásokat. A jelek szerint azonban nem éri be rántott hússal és sült krumplival.

A leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó ízlésével kapcsolatban már régóta zajlanak a találgatások, és most végre a Business Insider kiderítette, hogyan is fest II. Erzsébet ideális menüje.

A titkot maga a szakács árulta el, akit megbíztak a háromfogásos ebéd elkészítésével a Portsmouth-ban található haditengerészeti bázison, csütörtökön ugyanis itt tett látogatást a királynő. A szakács több javaslatot is benyújtott, végül a Buckingham-palota illetékesei az alábbi menüt választották:

Előétel: lazac édesköménnyel és almasalátával

Főétel: bárányborda, lóbab cassoulet és citrom jus

Valahogy így nézhetett ki a főelem a tányéron

Desszert: égetett narancsos tart, meringue és szederkompót

Van ízlése a királynőnek, meg kell hagyni!

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

Tudományos eredmények mozdítják előre az ártalomcsökkentést

További cikkeink a témában